Jump to content

Harman Karton

Members
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  CD : Duson CD150
  Amp : Classe CAP 151
  Spkr : Thiel CS 1.6
  Sub : REL Stampede
  Interlink : Siltech SQ88 classic
  Spkkabel: Kimber 8TC
  Netkabel : Siltech op Classe en Duson CD speler
  Filter : SEEC
  Draaitafel: Linn Axis
 1. Het is geworden..... De audia flight cdTwo. en wat is die mooi!!!!!
 2. ach, ja ik heb inmiddels wat spelers vergeleken (nee het is niet de shanling geworden), en toch wat verschillen gehoord, misshien niet in kwaliteit, maar zeker in klankkleur, and i have reached a decision, maar dat ................zien we volgende week.......
 3. Hoi Ik heb ooit dit topic gestart Ik ben uiteindelijk uitgekome bij een YOKO cd-speler van 79EUR. Alle cd-spelers klinken eender en dat bewijst deze YOKO weer eens. Ik snpap niet dat iemand 1000 uitgeeft voor zo-iets als een Shanling. Ik heb ook vercshillende spelers van 3000EUR gehoord, waar ik oorspronkelijk naar op zoek was, maar dat is helemaal onzin, het was puur psychologisch al die prachtige ruimtelijkheid, rust, klankkleuren... gr
 4. Top, dat doe ik. Weet je wat ik gebruik gewoon mijn 2de dvd-speler van philips van 79euri. of nee ik gebruik mijn protbale dvd-speler met hoofdtelefoon van 10euri die ik altijd meeneem op vakantie en ook van geniet. (PS ooit eens een cambridge 840 <met ook zeer goede recensies gehoord in vergelijk met een enkele spelers van 3000, tja toch wel een verschil....). Ik stop ermee, ........
 5. was een beetje retorische vraag, natuurlijk is die Michel wat...
 6. Hoi Bedankt voor de tips. Moeilijke verhalen altijd waarbij hele dure spelers worden weggespeeld (weggespeeld nog wel !) door veel goedkopere maar inderdaad mooie cdspelers uit china. Esound ook zo-iets, ik zie ze wel nu alweer 2de hands verschijnen. Met mijn huidige speler doe ik al 10jaar. Nu is primaluna ook een soort chinees, maar toch nog andere prijzen. 'k heb trouwens al een aardige draaitafel: Michel Orbe, met Benz AceL (is dat wat?)
 7. Dat van die marantz klopt. Enerzijds worden ze de hemel in geprezen, anderzijds zijn ze totaal niet prijsvast. Nu verschijnt de SA7 al hier en daar voor 5000Eur in de winkels - ben je ook lekker als je net 7000Eur hebt betaald.
 8. Hoi Ik ben opzoek naar een nieuwe cd-speler rond de 3000 eur. Ik ben met name op zoek naar zolide apparaar met veel detail, rust en ruimtelijke klank. Zover bestaat mijn short list uit de: Marantz Sa11s2, Esoteric SA-10, Meridian G08 (door het nieuwe lade mechanisme met slots haak ik waarschijnlijk) weer af. Audia Flight Primaluna 8 Iemand ervaringen met deze spelers ?
 9. Waarom overweeg je sonus faber cremona M niet. Traditioneel mooi verfijnt en rijk sonus faber geluid, maar met de M-serie net iets meer pit....
 10. Hoi Ik heb ook primaluna (voor/eind) met sonus faber (cremona auditor). Er is net een nieuwe versie van de cremona auditor uit (de M). Zo links en rechts kom je nog wel een demomodel van de oude auditor tegen (bv hifiwinkel) - bij mij klinkt deze combi heel mooi.
 11. Mijn KT88 van mijn seven monoblokken zou ik eens willen verwisselen voor andere KT88: heeft iemand ervaringen of tips. Ik zie positieve verhalen over de JJ en GENALEX Gold Lion.
 12. Ja de domus is de nieuwe serie, ... maar ik zou gewoon voor de nieuwe auditor M gaan.
 13. Nou dat is niet veel groter dan mijn kamer, dus dat zou met de auditors prima moeten kunnen! PS: de nieuwe auditor M schijnt wat sneller en helderder te zijn. Recentelijk is hiervan een test verschenen (ik dacht in Hifi+, in ieder geval engels) verder zijn er op internet nog wel andere testen te vinden van de auditor.
×
×
 • Create New...