Jump to content

palu

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by palu

  1. Ik heb ook de Logitechs uitgeprobeerd maar snel weer ingepakt en geretourneerd. Veel functies zoals van beamers zijn er moeilijk in te programmeren. Kost erg veel tijd en fuzz om het goed werkend te krijgen. Vervelend is namelijk als je dan toch nog de originele afstandbediening moet gebruiken om een instelling te wijzigen o.i.d. Ook de dubbelfuncties onder toetsen is erg lastig. Lijkt erg flexibel een ab maar in de praktijk heb ik steeds weer het origineel nodig naast de Logitech. das niet handig dus. Voorbeeldje: ondertiteling wijzigen van een lopende DVD kreeg ik niet voor elkaar. met de originele afstandbediening is dat een fluitje van een eurocent. Dus helaas, ....
  2. Klopt, maar kan goedkoper de Lapp Oelflex Classic 110CY 2.5m2 kost maar
  3. Je kunt ook een nieuwe laserunit aanschaffen. Is eenvoudig te monteren. Zie voor een overzicht. Het kost nagenoeg geen drol. http://www.ersatzteil.justone-schnepel.de/...rgallerie1.html
  4. Dat van het upgraden van een 500 zie ik nergens staan. Je zou ook die kunnen kopen, ben je veel voordeliger uit. Voor 25oo te koop bij twinstatic! De subs stel je in op het gehoor, en die huppelen lekker mee! Kan ook zonder maar dat is wat minder vol beeld dan. Als je belangstelling hebt weet ik nog wel iemand die Final goedkoper kan leveren (50%).
  5. Hee Jeroen, Ik heb de voorlopers van de Final 600 namelijk de 500 serie inclusief twee 200s subwoofers. Echt onverslaanbaar en geheel probleemloos! Daarvoor had ik de Final 0.3. Aansturing door de monoblokken ARCAM P1. Ik ken niets fraaiers.
  6. Ik zou eens luisteren naar de ARCAM P1 (daar heb je er twee van nodig).
  7. Kijk op http://www.audio-components.de/seiten/dcs/...dac/ringdac.htm
  8. Hoi Nee hij stuurt het gewoon als "gift". Met "professioneel" bedoel ik de afwerking!!! Het is zeer fraai gebouwd en afgwerkt. Ik kon een A - B vergelijking doen met mijn dCS ring DAC in een ARCAM 92.
  9. Hallo allemaal, Wie een top Non oversampling DAC 1543 zoekt voor een zeer klein bedrag (twee honder dollar inc. verzending en geen import kosten) moet eens kijken op www.sigtone.net. Derek Shek bouwt deze DAC's met een zeer professionele afwerking. Gisteren binnen drie dagen (!!!) toegezonden gekregen uit Hong Kong en het is een super DAC!!!! Aflevering is perfect met trafo, bekabeling etc. Klank is zeer goed en zeer muzikaal. De klank is gelijk aan mijn DCS DAC. Kijk voor een plaatje op: http://www.sigtone.net/Images/Gold-Plated%...Jacks%201.5.jpg
  10. Ik heb zelf jaren lang probleemloos de 0.3 gedraaid. Nu heb ik grotere panelen van Final (full range). Ik heb nog nooit enig probleem gehan met deze electrostaten. Draaien elke dag minstens 5 uur. Kan komen luisteren, ik weet niet waar je woont. Op http://www.twinstaticaudio.nl/occ/index.php staat nog een setje te koop.
  11. palu

    electrostaten

    Ik heb een aantal jaren Finals 0.3 gehad zonder een enkel probleem. Inmiddels overgeschakeld naar full range finals. Als er al eens wat is is de Final service top. Zie www. final.nl onder news en spec sheet 2004 voor nieuwe modellen!! Ook de FINAL subwoofers zijn unbeatable. S200, S100 of S80.
  12. Kijk op http://www.finalsound.com/pdf/final_2004_line.pdf voor nieuwe kleinere subwoofers en nieuwe ESL's.
  13. Misschien een paar netfilters van Pietje Bell aanschaffen En ook een paar electrostaten. Veel fraaier en geen gezeur meer over de soudstage en diepte van het geluid.
  14. Helmaal eens met de conclusie. Gewoon een goed product. Ik ben er heel blij mee.
  15. Zie Advertentienummer: 107948-59839 geplaatst op 21-Jul-2004 en verloopt op 18-Aug-2004 op hifi.nl voor een zgan 72T (niet van mij hoor)
  16. Ik gebruik ARCAM 72 T Inmiddels opgevolgd door de 82. Zie de ARCAM site www.arcam.co.uk. Bijzonder degelijke en -na veel luisteersessies - de allermooiste gebleken.
  17. De final subwoofer S200 (pianolak) is parrallell te verkrijgen voor ca
×
×
  • Create New...