Jump to content

rene1962

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Location
    nederland
  • Interests
    audio

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    mijn geluid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dus je bent een Hooge premie kwijt . Of je hoopt dat dat er geen brand uitbreekt . Ga binnen kort in gesprek met een verzekeringsadviseur. Kijken waar het op uit komt . Dan horen jullie van me . Of als jullie nog ideeën hebben hoor ik het graag.
  2. Dat is het dus Ben in gesprek met de verzekering. Maar dat is een hoop gedoe . Doen net of ze dom zijn . bv ,, 1 lp 2 euro . Slaat helemaal nergens op . Bij brand heb je niets meer . Je praat om heel veel geld . Om het te vervangen. Audio ook . Alles wat ik nu heb is 2 tot 3 jaar oud. De martin logan electrostaten 1 jaar Platen speler oud . Nu bij brand word 5000 uitgekeerd. 1 elctrostaat is al duurder . Ben al 30 jaar bezig om het op te bouwen . Het is gewoon niet leuk . Daarom dacht ik gooi eens een balletje op . Er zijn vast meer die hier over na denken .
  3. Ja daar gaat het om verzekeringswaarde Vervangen bij diefstal of brand . Heb veel geluisterd naar andere spelers bij henk in sneek voor ik deze kocht . Het probleem is vervangende waarde . En om de thorens te vervangen , bij diefstal of brand en het zelfde geluid met diepte rust en breedte te krijgen , kom ik toch snel boven de 5000 euro . Heb spelers gehoord van transrotor bij henk die het echt niet haalde . Met de Cold note was dat gelijk Maar dan praat je over 5000 plus . En van deze thorens zijn er maar weinig gebouwd . Na dat henk was overleden , is rob verder gegaan met de restauratie. DR thorens. Rob had deze speler nog nooit gezien. En die restaureert al 30 jaar thorens platen speler . Was er ook van onder de indruk . Zelfe gelde voor henk . Deze speler in deze staat zie je nooit te koop staan . Ze zullen er zijn , maar niet te koop. Dus dan moet je kijken naar een ander merk . Dus wat is wijsheid.
  4. Het is maar net wat een gek er voor geeft . Daar komt het opneer .
  5. Ja die is van de jaren 50. Ik bedoel de eerste serie van de 2 . Torens is begonnen met de thorens 125 lb in de jaren 60
  6. Ja dat merk ik ook Zal het nog een keer proberen
  7. hallo allemaal. heb deze speler een aantal jaren gekocht . er was niet veel van over . TD thorens heeft deze draaitafel weer gerestaureerd , en hier en daar verbeterd. alle vervangen onderdelen zijn nog in mijn bezit . deze restauratie heeft een half jaar geduurd. had tegen rob gezegd dat hij de vrije hand had voor restauratie . ik weet er niet veel van , maar er is mij verteld dat deze draaitafel is gebouwd door E.M.T in opdracht van thorens. en dat hij is geleverd met de sme 3012 arm , ok een serie 1 door E.M.T de serie twee is gebouwd door thorens zelf , maar zonder de sme 3012 serie 1. nu hoor ik bedrag links en rechts waar ik de rillingen van krijg . mijn vraag . wie weet meer over de thorens 125lb serie 1 en wat de waarde voor de draaitafel in verband met het verzekeren . PS foto is van voor restauratie
×
×
  • Create New...