Jump to content

dekleinewitte

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Gender
    Male
  1. heel gek geval. ik heb de versterker open gehad en met de luchtcompressor alles zuiver geblazen.ik heb ook geprobeerd de keuzeschakelaar te bereiken en tot mijn verbazing speeld deze nu plots weer de pannen van het dak.zou het kunnen dat ik door lucht er doorheen te blazen de schakelaar voldoende heb gereinigd? hij kraakt niet en blijft zijn bron behouden.kruisje maken zeker?
  2. Duck twacy, het gaat inderdaad hier over een PMA-980R maar waarom vraag je dat? is er zoveel verschil in de PMA-980 en de PMA-980R? ik dacht dat de R enkel wilde zeggen dat deze normaal met afstandsbediening is maar dat zie ik zeker verkeerd?
  3. TL 200, het is inderdaad enkel het indicatielampje dat van de ene naar de andere bron flappert maar als ik bv op de CD bron zit valt het geluid wel uit of begint dit ook te haperen. ik lees in de uitleg van KT88 dat ik zeker geen contakt 61 mag gebruiken maar wat is daar de reden van? dit legt toch een beschermfilm dacht ik of mag dat bij kanaalkiezers niet?
  4. ik heb een pma-980 waarvan de keuze schakelaar plots begint te flapperen van de ene bron naar de andere. kan ik deze gewoon reinigen met contakt 60 zoals met een normale potmeter of ga ik hiervoor anders te werk? ik ben een leek op dit vlak maar potmeters kuis ik met contakt 60,spoel na met WL en leg er een film over met contakt 61 zo moet dat toch of niet? alvast bedankt voor de info
×
×
  • Create New...