Jump to content

Ivan10

Members
  • Posts

    6699
  • Joined

  • Last visited

About Ivan10

  • Birthday 18 september %s

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

14280 profile views
  1. Ja hij is wel wat ouder geworden. Hij is 74 jaar oud. Wat gaat de tijd snel. Zo ben je een jonge god op MTV. En zo kijken we samen hoe zijn collectie van de hand wordt gedaan via een veiling.
  2. Even kijken mensen wat er van je gading is : gitaren in de verkoop: https://www.christies.com/auction/auction-21929-cks
  3. Top, dank. Niet gezien. Daar zitten toch wat bekende gitaren bij van enkele grote hits. Ben benieuwd welke hij houdt. En die niet op de veiling staan.
  4. Ja, het zal vast ook een generatie ding zijn. Ook al zullen jongeren ook het talent erkennen van Freddie. Op nummer 1 kunnen we altijd nog een hedendaagse act zetten over 30-40 jaar. Noem geen namen, want de acts van nu volg ik niet. Misschien die Taylor Swift waar ik ook nooit naar luister. En een grote hype is. Maar tot die tijd:
  5. Mark Knopfler verkoopt een deel van zijn gitaarcollectie. Aardig interview.
  6. Ja, het origineel ga je nooit meer terugkrijgen. Freddie had een ultieme stage persoonlijkheid en een stem met een heel hoog bereik. Maar als troost is Marc Martel toch ook fijn. Een soort troostrijk toetje. Het hoofdgerecht is alleen nog maar een dankbaar mooie herinnering. Hammer to fall!
  7. Relax jongens, ik las er over heen. Dank. Montreal, Canada dus. mmm, ja in die mix lijkt veel hoog te zitten. Als het volume te hoog gaat kan dat irritant worden. Ik zie geen Hammer to fall in de concertlist staan. Toch altijd wel een live klassieker. Wel een heel mooi opgenomen concert dit en de heren zijn in top vorm. Kom nooit verder dan Live at Wembley of Queen killers Live of Live in budapest. Zelf vond ik de productie altijd wat tegen vallen van de Queen platen, alsof er altijd meer energie of dynamiek in had kunnen zitten. Het klonk altijd wat vlak. Misschien dat de remasters dat beter kunnen laten horen. Maar dan haal je weer wat weg van het originele geluid. Ik spreek nu uit mijn geheugen, dus ik kan er naast zitten.
  8. Leuk, dus er is een Live concert van Queen in de bioscopen? Welke concert is het, die in Londen? Veel tribute bands zijn er te zien, en deze Canadees komt dit jaar naar Nederland toe. Geen verkleedpartijen, maar gewoon Queen liedjes zingen met je publiek: Marc Martel Hij heeft Queen cover albums, maar maakt ook zijn eigen muziekalbums. Zijn stem komt dichtbij die van Freddie Mercury. Alsof Freddie ooit een zoon heeft gekregen.
  9. Ik heb een wat drukke periode achter de rug, dus ik hou het dit weekend rustig. Het gaat wel een heel leuke dag worden zo te lezen. Dus ik wens jou en iedereen veel plezier toe.
  10. Cock vindt het heel leuk als je zou komen. No worries. Op naar Hoek van Holland, op naar een top audioshow met Marco & Co.
  11. Dezelfde als Cock. Ben er blij mee, happy emoji hier
  12. Goede vragen. Ik hield dat schoonmaken met de Knosti eigenlijk maar 1 of 2 runs vol dus 10 of 15 platen of zo. Sindskort ben ik verwend met een automaat van Clearadio tweedehands gekocht. Verbruikt ook stevig, maar je houdt het langer vol en het is (sneller) droog.
  13. Cock reageert dat als je bezig bent een grote collectie in één keer aan het schoonmaken bent dat het handig is om de 5 liter meteen aan te maken. Maar je kunt ook 1 liter in een literfles doen en deze aanlengen met 200ml:5=40 ml schoonmaakmiddel Gravity Blue Moon.
  14. Ik ben van de simpele aanpak en heb gewoon het flesje in de jerrycan er bij geschonken. Misschien dat een andere gebruiker een betere aanpak heeft. Dan verneem ik het graag.
×
×
  • Create New...