Jump to content

Welke muziek staat er nu op (part 5) ???


Ome Henk
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, TL 200 said:

Er zal ook wel veel overdreven zijn. Eén van de jongens van Jefferson Airplane zei ooit: "we waren niet half zo stoned als we leken. De snaren waren net scheepstrossen als je LSD gebruikt had, zo kun je niet spelen".

Alles lijkt groter met LSD. Heb ooit een trippende knul naar het ziekenhuis gebracht omdat ie in de stortbak van de WC wilde gaan zwemmen. Dat was nog zo'n ouderwetse gietijzeren bak die compleet van de muur was gekomen en die hij op zijn kop had gekregen...  :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Gister overleed De Leeuw, en daarom draaide ik deze schitterende muziek van Erik Satie gisteravond. En vanochtend was de schrijver Jan Brokken bij "Een goede morgen met..." op 4, en hij draaide ook Satie. Niet van Reinbert weliswaar, maar net zo bijzonder.

Link to comment
Share on other sites

And now...for something completely different!

Daar kwam de WOII-dagkalender mee, gisteren. "Die Blonde Rie" uit 1942 geschreven door Carolus Hartmann. Af en toe een Nederlands woord erin. Was indertijd een grote hit onder Duitse soldaten in Nederland.

Link to comment
Share on other sites

Beter. Maar misschien ben ik de enige die achter de pc zit in dezelfde kamer waar de muziek op staat. Even aanklikken om te luisteren of het iets is (voor mij) is dan lastig. Als je er iets over vertelt, kun je er beter op 'sturen'. Ik heb nu 40UP Radio aanstaan, op NPO radio 4 werd alleen geklept. Bij 40UP wordt ook niet elk nummer aan- of afgekondigd, maar het draait, en ik heb ervoor gekozen.

Link to comment
Share on other sites

"Vroeger" is ook wel gevraagd om onder de plaatjes de naam van artiest en album te zetten. Dat doen de meesten wel. Bij de Youtube video's staat het er al bij, dus onnodig....

Voor mij hoeft er verder ook geen beschrijving bij. Ik klik gewoon en luister op mijn laptop. Of kopieer het naar Spotify. Verwachten dat er zo'n verhaal bij gezet wordt zal het aantal postings drastisch naar beneden drukken (want teveel gedoe), wat dan weer jammer is.

Dushhhh, wat mij betreft, ga zo door Seed en Duck 😊

Link to comment
Share on other sites

Vaak valt er gewoon niet veel te melden (anders dan "dit vind ik leuk/mooi/ontroerend etc.")

Ik luister meer muziek achter de PC dan op de huiskamer set (ms niet helemaal goed, maar ik deel de huiskamer de laatste 2 jaar met anderen en dat is toch anders). Puur luisteren naar de huiskamer set vergt ook best veel van je tijd en het lijkt wel hoe ouder je wordt hoe minder je (over) hebt (en dat is ook zo).

 

Sommige filmpjes voegen ook best wat toe, bv bij deze (alleen maar film scenes) hou ik het niet droog...

 

Edited by Duck-Twacy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...