Jump to content

DIY interlink


carl
 Share

Recommended Posts

42 minutes ago, Pjotr said:

Alles waar kunststof in zit moet je niet in de fik steken Onno. Wat dacht je van dat lekker warme polyester spul wat in dekbedden, kussens, jassen en ja, ook speakerkasten zit :D Destijds toen mijn vrouw nog studeerde, woonde zij in Rotterdam West in een flat van 3 hoog zonder lift. Het was gebruikelijk om de kinderwagens en wandelwagens beneden in het trapportaal/portiek te parkeren. Totdat de lieve jeugd bedacht dat je die leuk in de fik kon steken.......... Flat en 3 naburige flats ontruimd alleen vanwege de rookontwikkeling. Aantal mensen met ernstige vergiftigingsverschijnselen een weekje naar het ziekenhuis. Geen dooien gelukkig. En het waren gewoon maar kinderwagens, niet eens Teflon pannen...  :unsure: Ehm... toevallig bewoners met een elektrisch dekentje bij jou in het wooncomplex?

Oh vast zullen er bewoners zijn met electrische dekens. Als je ziet hoe de electra hier is en de groepen zijn verdeeld. Dat is opzich al een probleem. Ik deel mijn electra met 2 andere bewoners. Gaat er iets fout bij de andere bewoner is het hier ook mis. 
Ja kinderwagens. Dat zie ik wel voor mij. Dat deden ze bij ons ook in het dorp.. Nu staat het vol met fietsen en rollators i.p.v. kinderwagens. En van de onderstellen van kinderwagens maakten wij skelters van. Nylon kleding is net zo erg.  Of wat dacht je van een autobrand in je interieur. 

 

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Hans van Liempd said:

kon stoffen...? 

Als grap stond er vroeger op de drie bakken met kunststofdocumentatie: kunstoffen, kunstsloffen en kunststoffen. dat doe ik nou nooit meer fout.

Erg hè............ gelukkig mag tegenwoordig alles met watsappen en  swaaipen. Als er maar genoeg transistors inzitten toch? :D

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Pjotr said:

Psies, uiteindelijk zit er niks anders op dan op je eigen blikken fluitje te musiceren :lol:

Oei, ik heb net nog een training gegeven met een kunststoffen fluitje in mijn mond (en ook regelmatig eruit natuurlijk).

Gelukkig  in het zwembad. Bluswater direct bij de hand.;)

Groet,

Leobus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...