Jump to content

X-fi 2017


Arden
 Share

Recommended Posts

  • Members

Ik zag net dat er helemaal nog geen X-fi show 2017 draadje was, en dat zo een goede week voor de aftrap. Is hij niet interessant genoeg meer, of heb ik nu ergens een draadje over het hoofd gezien?

In ieder geval, wij staan er uiteindelijk toch weer wel, deze maal in een iets andere opzet en kamer. Die grote vierkante kamer was altijd erg mooi, maar nu wilde ik toch een keer een langwerpige, dus deze maal kamer 111 ipv 40.

De opzet, ik noemde het net al, deze keer iets anders dan normaal. Uiteraard zal onze ''huisschilder'' Rene Visker de kamer weer verfraaien met de nodige kunstwerken van zijn hand, daar is niet veel in veranderd. Voor de set-up deze keer had ik bedacht AJ van den Hul een wat grotere rol te laten vervullen. Hij zal aanwezig zijn met zijn bekende microscoop, hier kan men, mocht men daar zin in hebben, zijn element laten inspecteren waarbij eventuele opmerkingen of uitleg weer op een scherm te volgen zullen zijn. Dit wordt gecombineerd met een ''elementen vragenuurtje'' iets wat op zowel de zaterdag als de zondag tussen 14.00 en 15.00 zal plaatsvinden.

De set-up dan, ook daar zit de verandering, deze maal hebben we de bekabeling en de elektronica allemaal aan van den Hul gelaten, dus dat wordt een volledige vdH set-up. De draaitafel in dit geheel wordt de Reed Muse 3C voorzien van de 5T tangentiale toonarm. Dat wordt een serieuze primeur voor deze show, de arm is vanmiddag binnen gekomen en we zijn er de eerste testen mee aan het doen. AJ is een speciaal elementje voor deze arm aan het bouwen, een Colibri Signature Stradivarius...

 

IMG_6774.jpg

de eerste test van de Reed 5T arm, hier nog op een Feickert draaitafel.

... als luidsprekers komen uiteraard de Blumenhofers mee, maar de demonstraties vinden deze maal plaats via de bhc 1743 weergevers. Natuurlijk ook veel Octave en Feickert, maar deze maal in een statische rol. Wellicht nog een kleine set-up met de Octave V16, het eerste single ended ontwerp van deze fabrikant, dat beslissen we ter plekke.

Wij gaan in ieder geval onze best doen om er weer een top show van te maken, dat kan echter niet zonder publiek, dus... wie gaan er allemaal? 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Yep, hij ''corrigeert'' zichzelf via een laser. Ik wist op voorhand niet hoe ik dat moest gaan ervaren, maar wij waren vanmiddag alle drie heel erg stil. Dit is echt iets heel bijzonders...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Er is natuurlijk een reden dat Wollie Audio bekend is over de hele wereld, en dat figuren als Nelson Pass, Bruno Putzeys en noem maar op, een marginaal bestaan leiden aan de periferie van een audioforum.

 

Oh wacht.......

Hier, neem nog een koekje.

lulkoek.jpg

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Hans van Liempd said:

Of ik kijk niet goed of het staat niet vermeld... Wat is de entreeprijs aan de kassa? Ik zie alleen : "kaarten bestellen met 20 % korting".

Die dan € 10,99 kosten plus € 0,79 voor iDeal.

Kan iemand helderheid verschaffen?

Geen idee, maar kaarten zijn in de voorverkoop €10. Komen nog wel kosten bij a €1,78. Van de korting kun je denk ik net een dropje kopen, besliste de moeite waard dus! Denk dat ze met korting bedoelen dat de rij waar je moet wachten dan korter is...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...