Jump to content

Weer 'n audiofiele dag... II


Tubejack
 Share

Recommended Posts

5 hours ago, carl said:

Ik dacht meer aan iemand met meer stijl die ook nog sexy is: Maxima?

Nee joh, dan kun je net zo goed Daphne Deckers daar neer plempen. Of Bridget Maasland, Silvana Simons, Tooske Breugel of Fabienne de Vries. Allemaal ongeschikt imho.

Of toch Dautzen? 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, carl said:

Ik dacht meer aan iemand met meer stijl die ook nog sexy is: Maxima?

 

3 hours ago, Pjotr said:

Die heeft wel wat anders te doen.

Lijkt me toch wel grappig als Hare Majesteit het presenteert en dan na elk nummer zegt: "Dat was een beetje dom". :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

On 5/20/2019 at 8:34 AM, vintagemod said:

Mijn Action buizen versterker   klinkt beter als Array ook in laag op sonus  Faber Amator  😊.

Wil niet zeggen dat de Array slecht klinkt.

 

On 5/20/2019 at 9:49 AM, audiofreak said:

Mijn geleende zelfbouw 12 watter klasse A klinkt beter dan jouw Action versterker op Sonus Faber Amator.:P
Wat niet wilt zeggen dat de Action versterker slecht klinkt.

En wat is 'beter'? Ik spreek liever over 'anders'.

 

12 hours ago, vintagemod said:

Freaky,ik neem aan dat die van jou een hele dure is 😊.

Ik moet het doen met een arbeider versterker .

Wollie, Ik ga het je dan maar wat uitgebreider uitleggen.
Ik reageerde met mijn post (2e quote) op jouw eerdere post (1e quote). Want ik vond het nogal een ongefundeerde post van je (1e quote). Je beweert dat jouw Action versterker BETER klinkt dan een Array versterker. Dat vind ik een boute uitspraak en totaal ongefundeerd. Het leest als een roepende in de woestijn en het komt over als "Ik weet ALLES beter".
Met mijn post (2e quote) maak ik een ommedraai om je te laten zien dat het net zo ongefundeerd is als wat jij deed in je post (1e quote). 
Daarom stel ik ook de vraag: "wat is beter?" Er is niets 'beter', hooguit is iets 'anders'. 
En op de 3e quote te komen is ook weer zo'n antwoord waar je/ik niets mee kan. Want wat is nou weer een arbeiders versterker? Betekend dat het een hele goedkope is? Wat bedoel je toch ermee? 

En Wollie, leg nou eens goed uit waarom het dan "beter' is. Benoem het dan, zodat wij de 'domme' forummers het ook gaan begrijpen en snappen.
En wat is een Arbeider versterker? 

Even voor jou: Ik ben een arbeider geweest mijn hele leven. LBO en MBO niveau. Van bloemist naar militair naar hovenier naar voorlichter drugs naar glazenwasserij naar website puresound naar pre pensioen. Het duurst wat ik heb aan audio is mijn draaitafel Transrotor Fat Bob /SME 3500JR/ Goldring 2500 MM. En zoals ik al schreef : mijn 12 watter klasse A eindversterker is een 'geleend' exemplaar van een goede vriend. 
 

Link to comment
Share on other sites

Net mijn VTA iets bijgesteld. Lijkt wel of de warmte in de zomer toch wat invloed had op de afstelling.

Edited by carl
Link to comment
Share on other sites

FreeDB ligt 'weer' eens plat. Was 6 jaar geleden ook het geval, en dat werd toen opgelost na geklaag (en heel veel uitzoekerij) mijnzerzijds, maar ik hoop dat het nu sneller opgelost wordt. Ik kreeg (What's the story) morning glory? van Oasis er niet in, en ook niet Desert Charm van de Nomads of Rajashtan. Dacht eerst dat het aan de (hoera!) nieuwe versie van Grip lag (de ontwikkeling daarvan lag ook al jaren op zijn gat, en is nu weer opgepakt), maar het ligt toch aan FreeDB.

En nog iets, van de week was in het programma Wadgasten op NPO 2 Extra een uitzending met Spinvis, die ik helaas mistte. En nu ben ik aan het zoeken hoe die terug te zien in NPO Start. Iemand ervaring daarmee ?

Link to comment
Share on other sites

Net terug van mijn laatste luisterbezoek bij de Hifiwinkel. Een vriend was geïnteresseerd in een demopaar Magnepan 1.7 LS. Hij had zijn eigen hypex monoblokken en NAD digitale voorversterker bij zich. Het klonk niet helemaal zoals we hadden verwacht - gewoon te weinig beleving. Rob Wilms zei later dat de Magnepans het juist erg goed deden bij een versterker die wat meer gloedvol was. Dat leverde die digitale versterker gewoonweg niet. En ik weer gelukkig met de Conrad Johnsons. Rob verzekerde me nog dat die nog helemaal actueel was (zoveel veranderde er nu ook weer niet op versterkergebied). Het bedrijf was net overgenomen door de belangrijke technische man. Ook kwam Serblin met een nieuwe LS. Hij had er bijna spijt van dat hij ophield 😀 Absoluut een gemis. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Groovy said:

Bij ons Telfort klik je op menu en kun je o.a kiezen voor terugkijken.
Maar niet alle programmas kun je terug kijken.

Ja, jammer. Maar ik zag dat Spinvis vanavond ook was, en heb gekeken. Natuurlijk begon het 10 minuten eerder dan de gids dacht, maar een kniesoor die daar op let.

Link to comment
Share on other sites

Dankzij dat probleempje met FreeDB heb ik nu zowaar een waardebon van Magix opgelopen. Overbodig waarschijnlijk, want een mail aan freedb is tot nu toe niet overrichterzake teruggekomen. En dat was 6 jaar geleden wel het geval. Ik houd niet zo van dit gedoe, maar ja, ik loop er weer eens toevallig tegenaan. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...