Jump to content

Weer 'n audiofiele dag... II


Tubejack
 Share

Recommended Posts

Dank jullie,

Hij is 74 geworden. longkanker.... en tot het laatst stug doorgerookt. We zagen hem de laatste jaren al hard achteruit gaan. 

@mumsoft: wel CD's en cassettebandjes, maar de CD's blijven in de familie. De bandjes gaan waarschijnlijk met de twee cassettespeler die we vonden mee. 

Edited by Hans van Liempd
Link to comment
Share on other sites

Wauw, nu ben ik niet veel gewend maar ik heb de indruk dat het buizenversterkertje in de Lenco l70 de muziek wat steviger neerzet.
Het zal de vintage nieuwigheid wel zijn😁

Link to comment
Share on other sites

Niet echt audiofiel maar wel grappig als je altijd denkt in het Nederlands. Ik kwam gisteren muziek tegen van de band Ping Machine, beetje info zoekende las ik dat ze hun muziek uitbrengen op het label Neuklang. Is Duits.:wacko:

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, Groovy said:

Op de sticker.

E40?? Ik was aan het zoeken naar info maar kwam alleen Bogen tegen die er op leek. Kon van Lenco niets vinden vandaar mijn vraag.

Edited by TL 200
niet indo maar info
Link to comment
Share on other sites

Het staat er ook wel raar hè. Ik wilde weten wat het type- of modelnummer is van je Lenco. Ik was aan het zoeken en kwam een Bogen-Lenco combinatie tegen . En nieuwere versies van Lenco met een ingebouwde amp maar dat waren vlgs. mij al transistors.

Hier de Bogen-Lenco

1462346-bogenlenco-b50-turntable-as-is.j

Link to comment
Share on other sites

Ok.
In Amerika gebruikt men de naam Bogen ipv Lenco maar dat wist je al.

De type aanduiding van mij Lenco is svs l70.
Het is moeilijk om daar eenn afbeelding van te vinden.
Ik vond wel de svs l75,die heeft dezelfde plint.
Ik ben er nog niet achter wat svs betekent.

Link to comment
Share on other sites

Vriendin naar bed, katten slapen, Auchentoshan Three Wood ingeschonken en ff lekker wat mixtapes luisteren op m'n Nak 682.

Nog altijd verbaas ik me over de kwaliteit van dit topdeck.

Edited by edwin16
Link to comment
Share on other sites

Vandaag naar een Cubaanse interpretatie van de opera Carmen geweest. Het speelde in 1958: het jaar van de revolutie. Achter de coulisse een goede band die een zeer ritmische interpretatie van de muziek gaf met ook wat uitstapjes naar de Jazz. Ook de zang was prima. Niet te versmaden waren de dansscenes en dat geldt zeker voor de danseressen. We zaten op de eerste rij en ik heb nog nooit zoveel dames onder de rokken gekeken (dit was ook niet te vermijden 😂). Verder zijn het wel slavendrijvers in Cuba: twee keer per dag zo’n voorstelling is toch wel erg veel gevraagd voor de artiesten.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...