Jump to content

Wat ik gelezen heb online of in een blad! II


mumsoft
 Share

Recommended Posts

Gisteren kreeg ik één telefoontje waar ik niet op kon reageren, maar dat was van een onbekend nummer, en daar valt niet naar terug te bellen. Heel valide, maar irritant ook. Zal wel weer een goed doel zijn geweest, dat meer geld wil. Ze hebben het niet nog eens geprobeerd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
56 minutes ago, Tubejack said:

Ik heb gewoon betonnen U-profielen als luidsprekerstandaards in de woonkamer Pjotr.  Zij heeft een hoge tolerantie graad.  Zolang de muziek maar goed klinkt

Oh dat mag hier ook nog wel Tubejack. Maar zo'n losse dradenbende als bij Grimm? Alleen als je het zelf afstoft zeker? :lol:

Gaat mij ook technisch een beetje te ver als de kap er niet eens meer op kan...

Edited by Pjotr
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Pjotr said:

Oh dat mag hier ook nog wel Tubejack. Maar zo'n losse dradenbende als bij Grimm? Alleen als je het zelf afstoft zeker? :lol:

Gaat mij ook technisch een beetje te ver als de kap er niet eens meer op kan...

beste allemaal,

Deze foto betreft een model dat productie doorloopt, de foto is door de enthousiaste journalisten van hifi.nl genomen. Na de eindtest van de muziekspeler wordt de interne bedrading uiteraard netjes gebundeld, en wordt de MU1 verder afgebouwd. Voor een impressie van het totale product zijn hier enkele foto's te vinden:

https://www.grimmaudio.com/hifi-products/music-players/mu1/#tab-photos

hartelijke groet,

Guido Tent

Grimm Audio

Link to comment
Share on other sites

Wat mij vandaag ter oren kwam, 😎

 

Beste relatie,

In dit bericht willen wij u graag informeren over een belangrijke verandering binnen ons bedrijf.

Per 1 januari 2020 zal Chattelin Audio Systems verder gaan onder een nieuwe naam. Ons winkeladres, de bedrijfsfilosofie, het segment high-end audio waarin we opereren en de hoge kwaliteit van service blijft onveranderd.

De belangrijkste aanleiding voor deze ontwikkeling is het onverwachte, noodgedwongen en acute afscheid dat we vorige week hebben genomen van de vorige naamgever van het bedrijf, Peter Chattelin.

Deze ingrijpende beslissing hebben we moeten nemen nadat onomstotelijk is gebleken dat de bedrijfsvoering en financiële huishouding onder het bewind van Peter Chattelin niet voldeed aan de regels die daar zowel vanuit ons bedrijfsbeleid als vanuit de wetgeving voor gelden.

Wij hebben aangifte gedaan tegen Peter Chattelin voor fraude, verduistering van apparatuur, geld en handel uit onze onderneming. Ons vertrouwen is enorm geschonden en een eventuele strafrechtelijke nasleep is nu in handen van de politie en juristen.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte omvang van de schade is. Wat vaststaat is dat we als bestuur van onze onderneming alles op alles zetten om deze situatie voor elke belanghebbende op te lossen en achter ons te laten. Met dezelfde toewijding, deskundigheid en passie die u van ons gewend bent.

Ondanks deze tegenslag van formaat, houden wij vast aan de positieve ontwikkelingen die ons bedrijf gelijktijdig doormaakt. Een sterk groeiende klantenkring, zowel in de winkel als in de vernieuwde webshop, een enthousiast en deskundig team en prachtige producten.

We zetten onze activiteiten dan ook vol energie, overtuiging en vertrouwen voort onder een nieuwe naam! Vanzelfsprekend is onze winkel gewoon geopend.

De nieuwe naam zullen wij op korte termijn bekend maken.
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Tubejack said:

In Nederland ben je onschuldig, tot het tegendeel bewezen is. Onbehoorlijk om bij voorbaat al iemand aan de schandpaal te hangen. Niet eens ondertekend. Wie is "wij" en "ons"  

Je hebt een punt, ...dus  bij deze. Het is een mail die zijn klanten hebben gehad.

:::..............De nieuwe naam zullen wij op korte termijn bekend maken.


.Mocht u behoefte hebben aan verdere informatie of iets met ons willen delen, mailt u dan naar contact@chattelin.nl.

We zien u in elk geval graag tijdens de Masters of LXRY van 13 december t/m 16 december in de RAI Amsterdam.

Hartelijke groet,

Ben van Leliveld
Henriëtte Wiessenberg
Bestuur Chattelin Audio Systems
+31 6 5.........
 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Ove Rickland said:

Vind ik nu niet direct reclame. Er wordt verteld wat de herkomst is van die dradenfoto. Niet zeuren.

Als je lekker wilt eten moet je niet in de keuken komen en er al helemaal geen foto's van plaatsen ter promotie! (En zonder onderschrift.) Ook al is het eindproduct fantastisch je zou er stante pede van gaan vasten :D Was dus w.m.b. meer richting de onnozelheid van Hifi.nl. De kwaliteit van de Grimm producten staat buiten kijf. Prima dat Guido dat even recht zet.

Link to comment
Share on other sites

Eigenlijk is het te gek voor woorden dat Guido dat recht moet zetten. Er zal toch geen idioot zijn die denkt dat dit een eindproduct is dat zo in de markt gezet wordt. Maar ja, er zijn altijd figuren die op elke slak zout willen leggen. 

Groet,

Leobus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...