Jump to content

vergelijk van Daphile en Jriver


siem
 Share

Recommended Posts

Zo herkenbaar! Maar ik ben gewoon te lui voor al dat vergelijk. Ik pak meestal direct de audiokwast en laat het dan verder rusten. I.d.d. kan Tidal 'plat' klinken. Beetje structuur aanbrengen helpt al flink.

Fijn om te horen dat Roon een testmogelijkheid biedt, dat ga ik misschien ook nog proberen. Maar nu met een nieuwe Raspberry, Volumio, Kodi en Tidal voorlopig genoeg nieuwe dingen om aan te ruiken.

Link to comment
Share on other sites

Cd of plaatjes draaien kan ik niet meer dus ik blijf wel bezig om de computer audio zo goed mogelijk te doen binnen mijn budget.

Wat bedoel je met structuur aanbrengen. Computer audio gaat fout, een beetje fout, een heel klein beetje fout of goed maar iets meer kleuren door een wat vettere weergave werkt zo denk ik niet. Meer detail is in mijn oren gewoon beter maar je kunt jezelf ook vergissen met meer detail. En meer detail laat soms ook de fouten beter horen. Dus toch beter maar het klinkt minder...

Leuk om te zien hoe Zerrax bezig is, net even de website bekeken. Daphile rt moet ik nog proberen.

Link to comment
Share on other sites

Ik bedoel wat audiotegels, audiolampen en TS beogen. Ben er al zowat 10 jaar mee vertrouwd. Daardoor wordt het ook heel moeilijk nog verschil te horen, al is dat niet onmogelijk.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb voor de zekerheid ook de speler gereset want het blijft een computer. Als je meerdere dingen doet is het altijd maar de vraag waaraan het ligt. Ik houd jullie op de hoogte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...