Jump to content

WillieWortel

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen op Zoom
  • Interests
    Genieten van muziek

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    Naim cd2 (origineel) - LM3875 AMP - Custom made speakers en bekabeling
  1. Dat is goed dan zie ik jullie daar, Ik vertrek morgen naar Amsterdam voor een concert van John moreland in paradiso Pak dan woensdag ochtend de trein 1e klas naar Munchen. Donderdag ga ik naar het BMW museum en naar Hifideluxe in het marriott hotel. Vrijdag, zaterdag en zondag de audiobeurs en maandag met de trein naar Berlijn. Waar ik dan nog 3 dagen ben voor ik weer terug ga naar nederland.
  2. misschien op een bepaalde dag en tijd bij de tannoy stand. neem ik wel een a4 met high-end forum nederland erop mee.
  3. Hallo mensen, Ik ga ook naar munchen. Het lijkt me wel leuk om jullie te ontmoeten. Wilde toch al wat aktiever zijn op dit mooie forum. Mvg. Ewald
  4. Ik heb een flickr site. Zal dat eens proberen. Bedankt voor de tip
  5. Ik moet zeggen het was een bijzondere avond met Melanie De Biasio. Was zo goed als uitverkocht. Er was geen voorprogramma en na 5 minuten begon ze al, hier kunnen veel bands een voorbeeld aan nemen! Ze begon met een verkorte versie van haar laatste cd Blackened cities. Daarna verwelkomde ze het publiek. Viel mij op dat iedereen stil en geboeid aan het luisteren en genieten was. Dat is ook wel eens anders. Echter vielen de hoesten en kuchers wel weer extra op goed voor de live opnamen Ze speelde een aantal nummers van No Deal en van haar eerste cd a stomach is burning. Maar ze had mijn favoriete nummer nog niet gedaan ( with all my love) Het lange klappen en fluiten werd beloond. Na een korte pauze kwam ze met haar band terug en begon met dit nummer. Het was een speciale uitvoering met elektrische gitaar. Ik dacht nog had ik het nu maar opgenomen. Maar ja dat klinkt toch nooit zo als professionele opnames. Wacht wel op een live album. Na afloop haar eerste cd en een vinyltas van No Deal gekocht en laten signeren. Was helaas te druk om haar nog wat vragen te stellen. Wil nog wel wat foto's plaatsen maar het systeem werkt niet mee.
  6. Hallo, Gaan er nog meer mensen morgen naar Melanie De Biasio in Antwerpen? Is voor mij de eerste keer en ben erg benieuwd. Thuis klinkt ze in elk geval goed. Mvg. Wil
  7. Ik heb niet beweerd dat je de verschillen niet kan horen. Als dat zo zo zijn dan ben je gauw klaar. Maar zo makkelijk is het niet. Vraag maar aan Cock van Sonore of alle andere kabelguru's.
  8. Leuk onderwerp. Voor mij is de kabel die de grootste smile op mijn gezicht geeft de beste. Er is zoveel meettechnisch geschreven over dit onderwerp, maar niemand kan aantonen waarom de ene kabel beter klinkt dan de andere. Goed luisteren en jezelf trainen op verschillen is dan ook een vereiste eigenschap van ons audiofielen. Mijn ervaringen zijn: zoveel mogelijk dezelfde soort kabel qua materiaalkeuzes te gebruiken in je hele set (timing/klankmatig) geen kabel met pvc mantels (traag/saai) pluggen, connectoren zijn ook essentieel Om het simpel te houden laat ik het hier even bij.
×
×
  • Create New...