Jump to content
High-End Forums

i2Paq

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About i2Paq

 • Rank
  Junior Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Linn Majik DSM/2, Cambridge CXUHD, Dual 731Q, Soundstone 2x 16.5

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

138 profile views
 1. Lekker in Maastricht, schijnt alles te hebben plus elke idioot is zo weer het land uit. Amsterdam lijkt mij niet geschikt, die willen geen (extra) toeristen meer en verlinksen de stad helemaal dood; dus verspelen zijn het recht op dit soort grote activiteiten. Laat het maar betaald worden door bedrijven, geen cent (Nee echt Rutte!) van de belastingen hier naar toe!
 2. Er valt over elk ontwerp wat te zeggen cq. te vinden. Hier zijn genoeg luidsprekers en versterkers geweest die de moeite waard waren en door de een of ander, of zelfs door hele volksstammen, als het summum gevonden werden. Maar zoals Jack al schrijft klinken deze "kleintjes" ongekend. Na jaren van zoeken en het net niet vinden is er rust. Wel jammer dat ik niet meer bij Jack thuis mag komen, maar ik snap dat hij mij tegen mijzelf in bescherming wil nemen 😁
 3. Dit is toch een soort van shared opzet waarbij de fabrikant van deze software de moeder-site update en dus ook alle onderliggende dochters zoals dit forum? Of zit ik er naast?
 4. Ja, daar verbaasde ik mij ook over. Wie verzorgde die "update"?
 5. Vandaar dat ik ineens trompetten hoor in een nummer waarin ze niet zitten......
 6. Geen idee, is wel bij een gedegen zaak in NL. Maar je gaat ze pas na een lange tijd, of nooit, gebruiken 😁
 7. Bedankt en ja, dat klopt! Ik heb deze al voor 95,- gevonden en de tweeter voor rond de 40,-.
 8. Haha, klopt, best wel groot. Spido heeft er iig. iemand bij die elke keer weer geniet!
 9. Bedankt, dat ik ze heb (moeten) kopen is eigenlijk jouw schuld. Elke keer als ik bij je kwam was ik daarna verpest en elke set die ik beluisterde spiegelende ik aan de mijne met in gedachten hoe ik het bij jou vond klinken 🤣 En dat ze "altijd" goed klinken ervoer ik zaterdagavond. Ik was even aan het zappen en kwam op de film "Snatched" terecht op Film 1. Daar was een scene met een stuk muziek en opeens dacht ik "hey, ik hoor bepaalde geluiden achter mij?". Zelfs mijn vrouw hoorde het ook; om blij van te worden 😀 Mijn Linn speelt er echter zo enorm mooi aan deze luidsprekers dat ik even helemaal niets meer anders meer hoef.
 10. Hiervoor speelde ik zo'n 4 jaar met Tannoy Berkeley die verkleed waren als Lancaster's.
 11. Sinds 2 weken ben ik de gelukkige eigenaar van een set Perfect Performers SoundStone 2x 16.5. Elke dag is het weer genieten en ben ik zo blij als iemand maar zijn kan. Er is sinds de aanschaf rust, geen drang meer om iets anders te willen. Nu zit ik met een 2-tal vragen: Vraag 1: Nu staan deze SoundStone's op 30cm hoge mini u-elementen en ik ben benieuwd hoe anderen hier over denken cq. wat van vinden. Nu mis ik niets, wil ze ook nog wat verschuiven (wat niet makkelijk is met 71Kg) om te kijken of dat klankmatig nog iets doet want ik heb ze nu maar op even het oog zo neergezet. Bij Jack staan ze ook op deze hoogte en ik vindt het bij hem en bij mijzelf Perfect ☺️ klinken. Vraag 2: Is het zinvol om van beide drivers een spare aan te schaffen nu deze nog leverbaar zijn? Stel je voor dat?
 12. i2Paq

  Niet veilig

  Ik denk dat weinig hackers belang hebben bij de gegevens van een account op het High-End Forum dan wel ander audio forum met als extensie .nl Dat Google er waarde aan hecht snap ik maar de wereld vergaat echt niet als men draait zonder httpS.
 13. Ah, boerenbedrog. Dan liever een € 10,- to be sure. De vraag is of ze daadwerkelijk ook gaan matchen of dat ze het "af fabriek" wel geloven?
×
×
 • Create New...