Jump to content

Freiherr 3-5-7

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Freiherr 3-5-7

  • Birthday 26-07-1951

Personal Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Moto Guzzi

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    Classè voor en eind versterker , v.d.Hull kabels , Jim Thiel speakers , Denon dp47 draaitafel , Philips cd gemodificeerd door Tentlabs.
  1. Solomon Burke / de Dijk Good for nothing , zeer goed opgenomen cd .
  2. Allison Krauss and Union station , master recording , verwennerij voor het oor .
  3. De Denon 110 kan pas met een maand geleverd worden , ik ben nu maar gegaan voor een ortofon MC 3 Turbo .
  4. Hier raak ik toch een weinig in verwarring , de Denon speler was uitgevoerd met de DL 160 , wat is daar dan mis mee ?
  5. De ontdekkingsreis door mijn collectie levert bijzondere momenten op , ik vindt het een groter probleem om nieuwe CD's aan te schaffen . Hoe zal het thuis klinken ??
  6. Zoals op een ander draadje reeds gemeld is mijn DP 160 cardridge naar de gallemiezen , en zijn deze niet meer te koop . Wat is nu een goede vervanger ? de DP 110 of de DP 301 ? De speler is een Denon 47 F met standaard arm . Paulus .
  7. Daarstarks heb ik zitten luisteren naar Norah Jones , het is normaliter niet zo mijn genre maar het is wel erg goed opgenomen en nu met de speler van Tentlabs klinkt het uitstekend . Bijzonder hoe anders , en soms ook slecht , cd's kunnen klinken op een andere speler . Paulus .
  8. Heren , even voor de duidelijkheid , nadat ik van mijn kruk was gestort door de kwaliteit van de Cd speler die door Guido is gebouwd , ik had voorheen een Classè , heb ik hem gebeld of hij voor mij een pre amp voor mijn patenspeler kon bouwen . En dat wilde hij wel , zo doende . Onder tussen is de cartridge van mijn platenspeler gesneuveld en moet ik eerst op zoek naar een nieuwe . Ik hou U op de hoogte . Groet, Paulus .
  9. Vandaag heb een nieuwe pre amp opgehaald bij Grimm audio , mijn eindtrap staat op te warmen ik ben heel benieuwd naar het resultaat . Ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen . Paulus .
  10. Natalie Merchant , Leave your sleep , met als best klinkend nummer The Peppery man .
×
×
  • Create New...