Jump to content

Jos Hamers

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

508 profile views
  1. @tubejack, een vraag, wat is beter : een buis of een transistor en waarom ?
  2. Hoi, Indien je de financiële middelen hebt, ga voor WD Red of Seagate Iron Wolf (Pro) deze zijn ontworpen om in een nas-apparaat te draaien. Daarnaast zijn deze ook ontworpen om continue te draaien (lees: 24/7) Een 'gewone' schijf kan je ook in een nas stoppen maar is daar inprinciepe niet voor bedoeld, met evt. narigheden tot gevolg....
  3. Lang antwoord kort verwoord : Als je een streamingdienst wilt hebben die toekomstbestendig is, kies dat voor Spotify, waarom? heel eenvoudig...Dat is op dit moment het platform wat de massa wilt hebben met redelijke kwaliteit (lees 320KB/s,maximale bitrate wat MP3 aankan) best slim aangepakt overigens.
  4. ALs je een combi van stereo/surround geluid wilt, en voor dat budget, kijk voor Teufel ultima-serie, beter ga je niet krijgen. Afgelopen kerst hadden ze een 5.1 set te koop voor €666,- ( hoe orgineel...) leuk 5.1 versterkertje op marktplaats en je bent klaar. Dan heb je toch wel een net setje ! Op youtube gevonden (ter demo)in stereo :
  5. Dag Leo, (was een foutje aan mijn kant) Ik ben dan alsnog benieuwd waarom volgens jou overtuiging een duurdere set per definitie beter zou moeten presteren dan sonos ( of welk merk dan ook, in de lagere prijscategorie) want daar heb ik je nog niet over gehoord? of dat stuk moet mij ontgaan zijn. Wat mis je dan qua beleving van die speakers? daar ben ik dan zeer benieuwd naar. En wat zou dan beter presteren ? Gr. Jos
  6. Dag Leon, Vertel mij eens waarom 'goed' geluid 1000'en € moet kosten? kijk bijv. eens naar Sonos, daar heb je voor een leuk bescheiden bedrag (nog geen 1000 euro ) een dijk aan geluid, lees: helder hoog, rustig midden en aangenaam laag. Ik heb dynaudio & B&W 606 mogen beluisteren en die 2 hebben het toch knap lastig tegen die sonos eerlijk gezegd !
  7. Wil je fatsoendelijke netwerkkabel? Kijk voor cat7 sftp kabel, kan je 10 gigbabit full-duplex aan, en toekomstbestendig. Deze kabel heeft geen last van instraling( is afgeschermd door de dubbele folie die in de kabel zit, de connector is ookmet folie bekleed voor een solide connectie ) referentie : https://www.praxis.nl/gereedschap-installatiemateriaal/elektra/multimedia/computer/netwerk/kopp-netwerkkabel-cat7-sftp-20-m/5620890 voor 20 meter kabel https://www.praxis.nl/gereedschap-installatiemateriaal/elektra/multimedia/computer/netwerk/kopp-netwerkkabel-cat7-sftp-50-m/5620891 voor 50 meter kabel https://www.praxis.nl/gereedschap-installatiemateriaal/elektra/multimedia/computer/netwerk/kopp-utp-stekkers-afgeschermd-8-polig-rj45-6-stuks/5281851 de connectoren Zou zeggen, veel klus plezier.
  8. Jos Hamers

    Opamp

    Opamps zijn opzich zeker geen slechte onderdelen....
  9. Nja..die NAS hoeft ook niet de hele dag aan te staan he, dat kun je allemaal instellen,alhoewel ik je achterliggende reden wel begrijp. Met een script / programma zou een Nas dat ook voor jou kunnen doen...gemak dient de mens zeggen ze weleens Maar als jij er tevreden mee bent is het ook mooi !
  10. Waarom willen jullie alle muziek lokaal opslaan ?!?
  11. Hoi Tubejack, Ik hoorde van mn pa dat je moeilijkheden hebt aangaande de DS audio app van Synology. Ikzelf heb de DS412+ (geheugen uitgebreidt naar 4 gb). Mijn vraag is aan jou....hoe bedoel je als afstandbediening? zo : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.synology.DSaudio of zo : http://tweakers.net/productreview/35031/synology-audio-remote.html Gr. Jos (zoon van vintagemod/wol/wollie...of een van de andere 89 nicknames )
×
×
  • Create New...