Jump to content
High-End Forums

vintagemod

Members
 • Content Count

  3,681
 • Joined

 • Last visited

About vintagemod

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,990 profile views
 1. Marc,nep is een prikkel,om mensen wakker te maken ,van een bestandje ,veranderen krijg je alleen maar toevoegingen bij ,dus het wordt altijd slechter . vroeger had van die power kreten in schakelingen van versterkers ,hoor je ook niks meer. De werklijkheid wordt al verpruts bij de opname,de microfoon,en Dan hebben we nog niet over de elektronica. dus werkelijk heid In audio is inbeelding.
 2. Carl,Array Met magnapan ,dat is pas beleving ,als je weer naar de hifi club Limburg gaat moet je vragen naar magnapanner Kenner frans. Hij heeft die set staan.
 3. No nog onderbouwing van het nep geluid van basreflex ,danline, en transmisieline,Met feiten en onderbouwing.
 4. Voor de streamers die een nep geluid willen horen,lees het computerblad ct van deze maand Juli ,feiten en fabels dmv onderbouwing,ook het nep geluid MQA komt er In voor. mvg niet snuggere wol
 5. En trechters is voor mij potjandriedubbeltjesing bullshit, en een basreflex ,of danline, of transmissie line of hoorn aan de voorkant op hoorn als pijp ,is ook potjandriedubbeltjesing bull shit of te wel theoretisch gelul ,een membraam moet in principe leveren het geluid ,en geen imitatie laag .
 6. Ove ,je hebt van die flessen versterkers. Geven die dan geen dynamiek. En als je power dynamiek wil hebben moet je al een grote trechter hebben ,en dan moet ook nog het juiste punt opzoeken om het geluid te vinden.
 7. Een buis met trafo ziet alleen 4,8 en 16 OHM ,dus in het laag kan problemen op leveren voor conus speakers, vanwege de impedantie pieken in het laag ,of wel resonantie speaker .
 8. Sinds wanneer is een speaker voor een buizen versterker ontworpen ! Of het geouwehoer dat een hoog rendement alleen voor buizen is .
 9. Walk in ,staat ook op de Manger cd cq plaat
 10. En waarom denk jij dat een hoog rendement beter presteert ! En waarom kan ene van 80 db minder presteren ! persoonlijk is beide lariekoek ,vindt ik .
 11. Die hoorde ik vroeger liever als de zanger van Jodokus Kwak,Herman van Veen ,dat was helemaal niks. Of Robert Long nog erger ,dat was ook niks ,maar ja kan aan de smaak liggen 😊.
 12. Ik heb vintage speakers zonder toeters op 1meter 96 db. Ik heb niks met toeters,is wel leuk en is indrukwekkend . Mijn zoon heeft speakers ,dacht ik op een meter 103 db met toeters,is wel leuk met ecl 86 ,half watt triode 😊.
 13. Aurel Bryen is toch achterhaald vroeger had je fostex met het toetertje of Philips 9710,is leuk maar dan heb je het toch mee gehad,klinkt niet slecht ,maar is toch achterhaald. En Apogee centaur heeft een lager rendement ,wat is er mis mee ,daar hoef je geen Krell ks 50 voor te hebben .
 14. Freaky ,arbeider Versterker moet je met humor zien ,310 euro,s. Daarom noen ik hem ook met humor de Action versterker ,ze zijn wel beledigd 😊,omdat die zo goed klinkt. Persoonlijk vind ik de prima Luna al goed ,niks aan te merken of het nou met el 34 voor 650 euro,of de iets duurde kt 88,zorg wel dat je gemachte buizen krijgt anders wordt het minder ondanks zijn bias . MV is mooier ,en de prijzen op marktplaats fluctueren ,van 500 euro,s tot ....... Ik heb niks met versterkers met highend prijzen . En over de Array ,een vriend heeft een Array ,ik wou hem eigelijk niet meenemen de buizen versterker naar mijn vriend,maar hij stond er op ,maar nou zit die te zeuren ,om mijn buizenversterker over te nemen 😊,omdat die op zijn speaker veel beter klinkt ,het klopt ook ,maar ik hecht er niet zoveel waarde aan ,een beetje lui van dat geouwehoer wat beter is . Als Hans er niet over de Array had met over de buizen versterker ,had ik niet gereageerd ,op een meeting neem ik die wel eens mee,als ik ik zin hebt 😊. Wat is goed ,ik weet het niet,alles heeft zijn voordeel en nadelen ,is ook maar goed zo,anders hadden we een zwarte wereld ,en geen hifi München 😊.
×
×
 • Create New...