Jump to content
High-End Forums

vintagemod

Members
 • Content Count

  3,725
 • Joined

 • Last visited

About vintagemod

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,083 profile views
 1. Voor en achter zonder voeding kun je 2 terrrabyte gebruiken heb je al vier, dan zal je ene moeten om pluggen,ander mogelijk heden worden slechter
 2. vintagemod

  Aarde

  Als je theoretisch hersen gespoeld bent is ook wat. πŸ˜€ .
 3. Als jij een koelrib plaats op de rasp gaat die jaren mee,ik heb nooit mee gemaakt dat een van mijn rasp kapot ging ,en Wollie is rasp van het eerste uur maar volgens mij bij jij totaal leek met de rasp,best klinkend apparaat wat ik ooit gehoord hebt. Heeft een nadeel software is niet 100 procent stabiel ,zo werkt die en zo werkt die niet of minder.
 4. De Cambridge is een mooie streamer echt voor de leek gebouwd ,en heeft een goed geluid niks om aan te merken qwa commercieel product .
 5. Wollie wordt altijd lastig gevallen door derden ,en dat gaat voor ,mijn planning klopt heel zelden,bij mij is het niet ik kan niet ,je staat er klaar voor ,en dan praten we nog niet over mijn Handy caps,van wege mij ziekte die ik niet wil accepteren . Er zijn dagen gaat het goed en er zijn dagen gaat het niet goed,maar ja het verstand op nul, en door zeg ik altijd , Morgen als het kan weer twee live concerten bijwonen .
 6. Wiel is niet geweest,had wel het treinkaartje gisteren bij mijn zoon uitgeprint,maar is al een paar dagen oppas opa,is wel een stoute opa. πŸ˜€, de hond ,van mjn dochterheeft vanaf vorige week donderdag de rechter helft van zijn gezicht functioneert niet meer,wel dure grap, dierenartsen. Met Cock nog gebeld drie kwartier ,heeft interessante dingen staan,we maken een nieuwe afspraak,ik heb vandaag wat gemist. Een klein beetje pissig
 7. RenΓ© die speaker ken ik al bij veertig jaar,zowel de Amt als de tower,Mide hoog moet nog een paar hebben liggen ene hangt op aan de muur in de luisteruimte,zo iets was goed voor mijn zoon die draait boem,boem muziek.
 8. vintagemod

  Aarde

  Carl,je hebt volkomen gelijk alles moet je uitproberen,nooit naar merken kijken. van dat merk hadden we houten kistjes met kristallen ,terwijl de zwarte staven met kristallen ave rechts wekte.,dus eerst uitproberen en dan kopen . En niet kopen en halleluja roepen en naar een jaar te koop aan biedenπŸ˜€ .
 9. Nooit onder de in druk geweest met die midde hoog toner ,laag midde was goed ,dat ding moet je minimaal 4 meter van de achter wand plaatsen en 3 meter van de zij wand plaatsen of dik stof gordijnen er achter,het voordeel is wel je kunt er wel mee knallen ,leuk voor een after party πŸ˜€,en wat doet doet die litze spoel daar,twee verschillend spoelen een beet je maf
 10. Jepe , eerst 15 procent er af,en zet die op een andere schijf . voeding te krap wie sluit nou meerdere USB aan ,voren op een USB ,beetje dom,en harde schijf USB 3 moet die herkennen en heeft die al de nieuwste update,s. .
 11. vintagemod

  Aarde

  Wat een onzin filteren leidt tot kwaliteitsverlies ,een motor van een Ferrari stop je toch ook niet in vracht auto en anders om. Met die aarde is een beetje overdreven ,maar het klopt wel, het verhaal .
 12. Met pwm .kun je wel van het begin tot het eind het signaal doorvoeren,kan ik met PCM niet ,of het word geconverteerd ,daar begint het gezeik al . Coverteren is het geluid naar de klote brengen. Analoog is maar 5 of 8 procent beschikbaar ,aan opname,s,wat worden we toch besodemieterd.
 13. Alles is highend ,in combinatie van ,aleen ze vragen absurde prijzen en ze stoppen er troep in wat niet nodig is ,Mark Levenson of Krell voller kan het niet zijn,aandacht is ook wat en Schick element moet passen in jou combinatie,er zijn zoveel modellen 103 ,welke past bij jou,nee ze maken er een goeroe gelul van.
 14. Highend is ,als je op de juiste manier modificeren ,in combinatie van de installatie ,maak ook niks of het 5 cent kost of 100 euro,s ,er wordt gewoon te veel geouwhoerd,te veel omhoog gepiepeld.of te wel een lul verhaal. Het gaat om de combinatie van ,en dan pas op de juiste manier modificeren,en dan is er altijd een klein stukje wat niet kan met het geluid ,dat blijft je altijd houden
 15. Landgraaf is dat mooi,dan mis je wat ,Slenaken Mechelen ,Epen Noorbeek ,en zo kan ik door gaan ,je hebt wat gemist πŸ˜€
×
×
 • Create New...