webmaster

Admin
 • Content count

  274
 • Joined

 • Last visited

About webmaster

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Dag, ik vrees dat het te maken heeft met de versie van de software. IPBoard heeft per 1/4/2017 een groot aantal functie buiten gebruik gezet. We moeten updaten naar versie vier om alles weer gewoon te kunnen. We werken er hard aan om dit z.s.m. te realiseren!
 2. Ook vanachter de schermen: allemaal een luisterrijk maar vooral ook gezond 2017 gewenst!
 3. Ik ben het wel met Arden eens, op proef kan gewoon niet....het is er een beetje ingeslopen en nu wordt het als iets rechtmatigs gezien. Bij een vakkundige dealer bekijken en wellicht beluisteren of op een beurs is al heel wat.... En als het niet bevalt dan verkoop je ze maar weer (net als een auto die tegenvalt!) Je zal ze maar de kost geven die een dealer laten aanrukken met een set luidsprekers, een week luisteren, niets kopen en vervolgens ergens anders waar het goedkoper is alsnog dezelfde set kopen....
 4. Ja kijk maar naar een paar Nike sportschoenen, maximale productiekosten: 2,50 euro... en we weten allemaal wat ze in de winkel kosten. Opvallend vind ik wel dat consumenten een Apple product kopen zonder dat er ook maar iets korting wordt gegeven. Wat doen zij anders?
 5. Geen bericht gekregen. Maar ik snap het ook niet echt... Het lijkt wel een beetje op de politiek...
 6. Zesde editie Nationale X-fi Audioshow groter dan ooit tevoren De Nationale X-fi Audioshow is hard op weg een echte klassieker te worden. Het is dè audioshow waar niemand omheen kan. In deze zesde editie met meer exposanten dan ooit. Met bekende importeurs van grote merken tot ‘new kids on the block’ met hun nog onbekende producten. Het wordt een regelrecht audio- en muziekfeest in Koningshof op 24 en 25 september 2016. Twee dagen van 10.00 - 17.00 uur. Hemelse muziek, design, techniek en vooral heel veel plezier. Dat is de kortst mogelijke vooruitblik op de Nationale X-fi Audioshow. Elke bezoeker - muziekliefhebber, bewonderaar van design en techniek - kan er zijn of haar hart ophalen. Een weekend puur genieten, dat is het eigenlijk. Je huiskamer met eenvoudige aanpassingen een prettig akoestische klank geven? Een draadloos en toch hoogwaardig stereosysteem? De platen van zolder gehaald en een nieuwe draaitafel nodig? Topmodel phono stage beluisteren. Alle cd’s overzichtelijk in een bibliotheek via de iPad afspelen? Het is maar een greep uit het grote aanbod op de X-fi Audioshow 2016. Toe aan iets nieuws? Advies nodig? Dan op naar de X-fi Audioshow. Side kicks En er is meer. Een gratis cd bij binnenkomst met prachtig opgenomen schitterende muziek; enkele tracks zijn speciaal voor de X-fi cd opgenomen! Lezingen en workshops over nieuwe ontwikkelingen zoals MQA - journalist Hans Beekhuyzen komt het uitleggen en gaat in op alle vragen die leven. Dan is er live muziek, ‘the real thing’. Kom langs om te horen hoe een cello of viool klinkt en vergelijk die klank met die van de set ups van. Boeiend om te doen, elke exposant zal je zijn klank graag laten horen. Exposanten Ruim 60 exposanten, meer dan ooit, geven acte de présence. Steeds meer importeurs weten de weg naar de X-fi Audioshow te vinden. Audiac, B&W Group, D&D Audio, Latham Audio, Quad Musikwiedergabe, Symphony Audio, Van Meedevoort … en vele, vele andere. En verder Elke bezoeker krijgt een schitterende cd en een maand gratis toegang tot Qobuz plus een gratis high res album om te downloaden! Natuurlijk is er volop aanbod van vinyl, cd’s en ook dvd’s. Bij mooi weer is er de prachtige binnentuin van Koningshof om je drankje of lunch te gebruiken. De X-fi Audioshow 2016 is ‘the place to be’ voor iedereen die van het leven houdt en zichzelf een muzikale beleving gunt. Toegangskaarten à € 9,50 kun je al bestellen via www.x-fi-audioshow.nl
 7. Anders biedt de webmaster wel....haha
 8. Staat hier iets voor je bij: http://www.hifishark.com/search?q=asw+opus+c
 9. Ik ben stil van deze muziek. Het heengaan van Spido, maar ik hoorde ook deze week van een vriend (ook een luidsprekerbouwer!) dat hij niet meer beter kan worden. Maximaal een paar maanden nog te leven. Een verdrietige week.... Soms raakt het heengaan of leed van vrienden je meer dan je eigen familie.
 10. Dank voor het delen!
 11. Wat een heftig bericht. Is er iemand die mij via pm een adres kan sturen als hij is overleden? Dan kan ik een kaartje sturen.
 12. Als je dit gaat doen, dan moet de levering aan alle afnemers in Nederland via jou gaan verlopen. Anders komt het commercieel nooit uit. Ik heb een papieren abo en betaal daar ongeveer 30 euro per jaar voor. Daar wordt hij voor bezorgd en al. Zolang deze prijs gehandhaafd blijft ga je niet een abonnement voor 100 of 160 euro slijten.. Je maakt wel een kans als je in het distributie netwerk komt zodat het blad bij de tijdschriftenwinkel komt te liggen. Dan kan er al snel een euro of 10,12 gevraagd worden per nummer. Maak wel goede afspraken over "onverkochte" bladen... Anders zit je alsnog in het schip.
 13. Top, geen dank Wol, geniet ervan!
 14. Perfect.... daar kan ik eindeloos van genieten! Hartelijke groet!