Jump to content
High-End Forums

Seed7

Members
 • Content count

  3,414
 • Joined

 • Last visited

About Seed7

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,247 profile views
 1. Weer een grote naar de eeuwige jam

  Temptations, een hele reeks goede zangers maar toch voornamelijk het artistieke vehicel van schrijver/producer Norman Whitfield.
 2. Weer 'n audiofiele dag... II

  voor @carlen nu aktie: http://www.instructables.com/id/8-Transistor-Stereo-Amplifier en de ontwerpen van de ontwerpers die je noemt zijn allemaal op de markt te koop (geweest), hartstikke commercieel, maar wel open source.
 3. Orgaandonor wet.

  sorry dat ik me zelf quote. Jij en moeder aarde zijn de enigen die over je lijf kunnen beschikken (niet lullig bedoeld, maar kijk eens wat een ravage de koude kant bij echtscheidingen of erfenissen kan aanrichten). Ja @Pjotr, iedere keer dat je een vorm van legitimatie aanvraagt zou je de mogelijkheid moeten hebben die vraag opnieuw te beantwoorden (niets zo veranderlijk als de mens) en bied dan ook andere zinvolle mogelijkheden als ter terbeschikkingstelling aan de wetenschap etc. Het is maar een veldje toevoegen aan een al jaren bestaande database, geen nieuwe kerstboom nodig. Van mijn part stel je dat het invullen op dat moment verplicht is. Het zelfde wat mij betreft voor allerhande ander vragen die zinvol zijn m/v, religie als je dat belangrijk vindt, van mijn part kies je ook het rechtssysteem waar je onder wilt vallen.
 4. Orgaandonor wet.

  @KT88 het is de vorm die me niet aanstaat,. Net zo als het me niet aanstaat dat er mensen vinden dat als je zelf geen codicil tekent dat je dan ook niets krijgt, of als je rookt eigen schuld dikke bult betaal zelf maar, of als je auto rijdt, of wild plast.... Deze vorm van wetgeving "pakt" de niet mondige burger. Dit, nogmaals, los van het onderwerp, alleen de vorm.
 5. Orgaandonor wet.

  wetten in de vorm, 'als je niet actief neen zegt zeg je ja" zijn zinloos (zacht uitgedrukt) en dan ook nog uiteindelijk de verantwoordelijkheid van wat je wel of niet doet/ hebt gedaan bij anderen leggen. In een Eerste kamer behoort dit een hamerstuk te zijn richting prullenbak. Dit geheel los van het onderwerp van de wet.
 6. Geen idee, is allemaal niet mijn ding dat gedoe maar het valt me gewoon op dat een van de meest basic principes, synchronisatie, buiten beschouwing gelaten wordt. Het veronderstelde soepzooitje wordt dus alleen maar groter gemaakt....
 7. Die Schumann, ik begrijp dat niet zo, wat is het nut om iets te bouwen dat er al van nature is en als je dan al zoiets bouwt waarom worden die frequenties van natuur en apparaat niet gesychroniseerd? T'is alsof er doorheen gebruld wordt. Of zo.
 8. Welke muziek staat er nu op (part 5) ???

  Nee joh, dat heet marktdifferentiatie. clubs als Netflix hebben blijkbaar ook niet alles in ieder land beschikbaar. Met je Nederlandse abonnement en je Nederlandse aaijding mag je in Noorwegen geen Nederlandse serie kijken. Blackmore heeft wel altijd een neusje voor zangers gehad.
 9. Weer 'n audiofiele dag... II

  https://bandcamp.com/
 10. Bill Beard

  ... en niet alleen uit China. Er zijn wereldwijd honderden kleine boutique fabrikanten die buizenversterkers bouwen, bijna altijd op basis van bewezen technologie (lees goud van oud). Je kunt bij wijze van spreken op ieder gangbare of exotische eindbuis zoeken en er is wel een commerciele aanbieder. EL84, bijvoorbeeld Decware kan ik je aanraden voor een leuk hoog efficiƫnt systeem. Helaas komen en gaan veel van die aanbieders vlot, denk aan Almarro.
 11. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ik niet.
 12. Ter verdediging van Henk

  Draaitafels moet je ter plekke afstellen en dan niet meer vervoeren, of je moet ze na vervoer nogmaals justeren.
 13. Weer 'n audiofiele dag... II

  Haha, niet dus. Het zit gewoon heel raar, het moet 'beter', waarbij er geen andere referentie is dan die in het hoofd en er mag niet zichtbaar gemanipuleerd worden. Er zijn in de digitale (studio) wereld gewoon (convolutie)filters te krijgen/maken waarmee het thuis klinkt alsof je een Pluto met een vdH beluisterd ipv je cd speler. Dat laatste 'mag' niet, maar indirect is dit precies waar men met al het gerommel met condensatoren en exclusieve spoeltjes etc. mee bezig is. Soms denk ik dat de audiofiel in een permanente staat van ontkenning leeft.
 14. Weer 'n audiofiele dag... II

  Neen, ik ook niet. Het heeft wel gemaakt dat ik denk velen met verschrikkelijk veel moeite en geld continu hun geluid aan het "photoshoppen" zijn om die "gouden gloed" te bereiken, mooier dan echt.
×