Jump to content
High-End Forums

beheerder1

Admin
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

About beheerder1

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. betreurenswaardig

  Dank voor jullie reacties. Zelfmoderatie zijn wij groot voorstander van. Daar is het forum ook mee groot geworden. Overigens, het bewuste forumlid heeft geen ban of waarschuwing gekregen. Ook geen PB. Er is alleen de reden van ingrijpen zichtbaar gemaakt. Juist voor alle duidelijkheid. En het is wat forumlid Pjotr ook al zei.. Denk ook niet dat beheerder het aanmatigend of dwingend bedoeld heeft, er kan hier erg veel. En dat hij meer zegt: "Jongens er zijn wel grenzen aan het betamelijke". En ook wat mij betreft was die grens beslist overschreden. En voor het beheer is/was die grens ook overschreden.
 2. Respect voor overleden forumleden

  Beste Forummers, Na aanleiding van een respectloze reactie in een topic over een overleden forumlid door een ander forumlid en door klachten van andere forumleden hierover, heeft het beheer heeft met ingang van heden het volgende besloten ten aanzien van overleden forumleden : Indien een forumlid geen respect toont over een overleden forumlid in welke zins dan ook, zal het forumbeheer het betreffende forumlid per direct schorsen voor een bepaalde periode. Hier is geen enkele discussie over te voeren met het beheer. Het forumbeheer heeft een diep respect voor elk overleden forumlid en die op dit forum en het oude Hear forum hun bijdrage's hebben geleverd.
 3. Nieuwe leden, stel jezelf (en je set) voor

  Dat klopt Wol. Nieuwe bezoekers kunnen zich weer aanmelden als nieuw lid en dat proces gebeurt weer automatisch. Dit proces is in één van de laatste updates weer hersteld. Om je aan te melden moet je een robot captiva tool invullen en dat kan alleen als mens. Dus geen zoekmachines robots of andere robots. Daar is juist dat speciale programma voor. Bijna elke website of platform enz waar je je kan registreren hebben zo'n captiva systeem. Dat heb je goed vernomen. Dat heeft totaal niets hiermee te maken. Nep emails kunnen niet via ons zijn verstuurd of uit onze naam. Domweg omdat we als beheer niets doen met jullie gegevens. Waar jij het over hebt komt van criminelen die daarop uit zijn. Die zetten speciale websites in elkaar om je erin te laten tuinen. Door gewoon je gezonde verstand te gebruiken en goed te kijken naar zulke facturen o.i.d. zie je al snel dat het nep kan zijn. Nooit blindelings iets betalen, maar altijd nakijken of het klopt enz.
 4. Wat accepteer je?

  @TL200. Maakt niet uit. Er is onlangs een hele grote update geweest van de forumsoftware (CMS= Content Management Systeem) en daarna nog een kleinere update. Er zijn aan de achterzijde nogal wat veranderingen doorgevoerd door de leverancier van dit CMS. Het nieuwe CMS heeft andere dingen er standaard bij gekregen en een aantal dingen zijn veranderd of verdwenen. Hoe en wat is nog niet helemaal duidelijk. Het doorlezen van de handleiding en het uitvogelen van de instellingen vraagt nogal wat tijd en geduld. En dan kan het soms zijn dat er een instelling verkeerd staat. Maar daar komen we dan pas achter als het wordt opgemerkt door iemand van het ons of van jullie. Dat het dan even kan duren voor het weer goed is gezet of anderzijds kan soms wel even duren. We zijn tenslotte allemaal maar vrijwilligers die het erbij doen, ook de gehele staff, zoals beheerders, moderators en webmasters. Ik heb begrepen dat het nu is opgelost. En wij doen geen extra melding met een popup scherm over cookies. Dat hoeft niet, want er wordt alleen een cookie gebruikt voor bezoekersstatistieken en voor dat je bent ingelogd enz als gebruiker/forumlid. We doen niets met jullie gegevens verder. Dus geen reclame gericht aan jullie per email, geen verkoopvan jullie gegevens enz.
 5. Wat accepteer je?

  Als je niet bent ingelogd als lid van het forum en je wilt iets posten, dan krijg je deze waarschuwing. Je moet dus ingelogd zijn om iets te kunnen posten.
 6. Forum offline

  Morgen zal het vast beter gaan, ook met inloggen
 7. Forum offline

  Klopt. Vanmiddag is het forum een paar uur offline geweest vanwege een technische storing. De storing is verholpen en het forum werkt weer als vanouds.
 8. Forum offline

  Vandaag zal vanaf 17.30 het forum tijdelijk niet online zijn i.v.m. techisch onderhoud. Het onderhoud zal ongeveer een anderhalf uur duren. Dank voor jullie begrip.
 9. X-fi 2017

  Wie de persoon herkent mag het melden bij beheerder1 via een PB.. De melder blijft absoluut anoniem en alleen bekend bij beheerder1. Beheerder1 zal alleen de X-fi organisatie inlichten, zonder de melder kenbaar te maken.
×