Jump to content
High-End Forums

beheerder1

Admin
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

About beheerder1

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,762 profile views
 1. Ik heb o.a. een Sign Audio interconnect en de Sign Audio Shotgun ls-kabels in mijn huidige set. Daarvoor had ik alles met Kimber Select KS-1011 en 1016 en de Kimber 8TC ls-kabel bekabels. De Kimber KS-1o16 heb ik nog steeds. Een groot verschil tussen deze twee ls-kabels was dat de Sign Audio Shotgun veel meer energie en drive hadden dan de Kimber 8 TC. Tja en ik val daarvoor, voor drive en energie. Als je Sign bekabeling gaat beluisteren of aanschaffen, dan moet je weten dat je NIET je hele set met dit merk moet bekabelen. Dat kan het teveel worden en wat resulteert in een dunner en wat scherper hoog, dat het onaangenaam kan worden. Dat is waar Rick Paap ook altijd op wijst. Het kan goed gaan, maar ook niet. Kwestie van uitproberen, zegt Rick altijd. De combinatie Sign en Nirvana gaat wel erg goed. Helaas is Nirvana opgehouden. Brainpower is een vinding van Rick zelf, dacht ik. Deze kabels heb ik nog niet gehoord, maar als ik Rick mag geloven gaat Brainpower verder dan Sign en Nirvana kabels.
 2. Sorry Leobus. Het bewuste verkooptopic is weer geopend. http://www.high-endforum.nl/topic/15525-te-koop-dac-en-cd-speler/
 3. Op gewauwel en gezeur zit ik als beheerder niet te wachten. Het beheer en dus ook ik voelt zich niet geroepen om hear verantwoording af te leggen aan de leden. Dus het is weer klaar en het forum draait, dus genoeg geleutert erover. Topic gesloten
 4. Het beheer is ermee bezig. Voor alle duidelijkheid: Het high-end forum gebruikt geen cookies voor marketing, email, creditcard of wat dan ook, waar de httpS voor bedoeld is als beveiligingscertificaat.
 5. httpS Is bij mijn weten alleen belangrijk als je gegevrns gebruikt voor marketing en voor betalingen op je website. Daar doen wij hier niet aan. Net zoals we niet doen aan marketing emails enz.
 6. Beste forummers, Vanaf afgelopen zaterdagnacht was het forum off-line. Tijdens een software update is er het e.e.a. fout gegaan, waardoor het forum off-line bleef. Inmiddels is het weer opgelost bij de softwarefabrikant, waar we ons forum mee draaien. Sorrij voor het ongemak. Het beheer.
 7. De reacties over de gebeurtenis in Utrecht van gisteren is verplaatst naar hier :
×
×
 • Create New...