Jump to content

Buell

Members
  • Posts

    555
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Buell

  1. Vreemde gang van zaken Dus een afspraak met hun personeel wordt doodleuk overruled door de baas. Zo jaag je toekomstige potentiële klanten zeker weg. Het is toch erg logisch dat je thuis wil vergelijken, ze hebben blijkbaar weinig vertrouwen in hun eigen producten. Dom, en weinig toekomstvisie zou ik denken. Dan heeft Bender hifi het beter begrepen. Hopelijk gaat zijn versterker je bevallen. Dat gun je zo'n zaak dan ook.
  2. Audio GD master 10, geweldige versterker.
  3. Ik kan wel waardering opbrengen voor MC Systems luidsprekers, een kameraad had ze 20 jaar geleden al in combinatie met Dusson versterking. Klonk geweldig Een Nederlands product, met toch vernieuwende ideeën en dat voor een tandarts.
  4. tussen het tuinieren door ff lekker zeuren.
  5. Dit topic gaat nou eenmaal over de ervaringen bij Cock. Het is niet zo dat men andere topics vervuild met ervaringen en of meningen. Het gaat hier dus over ervaringen bij hem, er zijn vast meer techneuten die mooie dingen maken, en die verdienen wat mij betreft ook aandacht. Waarom kritiek op het positieve wat men steeds beschrijft na een bezoek aan Cock. Tuurlijk openbaar forum, dus het mag ook, maar open dan bijvoorbeeld een Topic met de negatieve ervaringen. Of over andere bovengenoemde merken met ervaringen. Het is toch niet de bedoeling om anderen tekort te doen. Dit Topic is over Cock, dussss
  6. Waarom stoppen met luisterervaringen bij Cock. Voor 1 of 2 negatieve reacties? Kom op,...Cock is w.m.b.t briljant in wat hij doet met audio. We moeten dit juist koesteren, zoveel zijn er niet die al zolang bezig zijn en zover zijn gekomen als hij. Hij heeft altijd tips, is altijd gastvrij en had ook dit alles voorzichzelf kunnen houden. Nee, ik heb hem hoog zitten en heb de balen van altijd maar zeiken over goeroe en dat soort gelul. Echt, wat voegt het toe er is al zoveel negativiteit in de wereld. Puur persoonlijk post ik nog maar sporadisch wat, mijn lol om elkaar te helpen met tips is aan het verdwijnen.
  7. Mijn ervaring is dat ik goede en ook goedkope snoeren erin hem gedaan, gewoon wat ik nog had liggen. Ze lijken een fiterende werking te hebben o.i.d . Maar met,voor mij, alleen positieve effecten. Succes, ik ben benieuwd naar je bevindingen.
  8. Ik gebruik inderdaad niet afgeschermde. Lamp heb ik op de laatste plek in het blok.
  9. Top, ik kom snel weer eens luisteren.
  10. Het vreemde is dat het tóch uitmaakt. Ik heb ook met ster aansluiting en hoor toch verschil als ik de stekkerposities wissel. Vraag me niet hoe het kan, want logisch is het niet. Maar dat zijn zoveel dingen met onze hobby niet. Misschien blok afhankelijk, maar ik zou zeggen, ..gewoon proberen.
  11. Eens, heb ik ook. Dus als je daarvoor kies, de rest van de volgende aanhouden. Al heb ik eerst de vv, dan streamer, dac. Heb dit ook in andere volgende geprobeerd.
  12. Winkel in huis, de man heeft hele goede oren en maakt mooie dingen. Je kan het ervaren zit in Tilburg.
  13. Ik heb ook een buizen versterker, Klasse A eind versterker en buizen voorversterker. dus op de plaatst eindversterker klasse A. Buizen of ander het zijn uiteindelijk versterkers. Het is lijkt me het zelfde geïntegreerd of eindversterker buizen of transistor. Ik heb het via zijn schema,.. switch, buizen voorversterker, streamer, dac , cd en als laatste mijn buizen eindversterker. Overigens wel wat geëxperimenteerd met de volgorde, bovenstaande bleek het mooist.
  14. Ja een en ander maakt verschil. Hieronder een duidelijke uitleg over fases en volgorde in het stekkerblok. Aanwijzing M-WAY Kabels - Audiomaat Fasebepaling - Audiomaat
  15. Hier nog een goedkope "tweak". Mocht je een stekkerblok hebben met nog ruimte over, doe daar eens netsnoeren in, gewoon losse netsnoeren zonder die ergens op aan te sluiten en ga er eens voor zitten of je verschil hoort. Ik heb hier alles afgeplugd, alle losse ingangen of uitgangen van alles, zelfs router en switches. (zijn op Internet dummy's voor te krijgen) was een tip van Audiomaat en het werkt positief. Vooral in het stekkerblok,...meer en beter laag om maar eens wat te noemen.
  16. Ziet er top uit, mooie sfeer. Heel veel succes met de laatste loodjes.
  17. Lange tijd mee gespeeld, mooie kabel. Was benieuwd naar de ervaringen van Carl. Zonder borrel op
  18. Maar uh , hoe klinken nu de Ocos kabels
×
×
  • Create New...