Jump to content
High-End Forums

Buell

Members
 • Content count

  169
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/01/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Luidsprekers: Franco Serblin Accordo Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen. Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104 Platenspeler: Rega P1. Phonetrap: Cambridge. Streaming: Magnahifi Sonos Ultimo met Calyx Dac Netsnoeren: Alles van AudioMaat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Recent Profile Visitors

1,658 profile views
 1. Line Magnetic 219ia

  Nee, het klinkt als muziek in.mijn oren
 2. Line Magnetic 219ia

  Klopt, ben mijn hele leven al besmet met het motorvirus, nu rijd ik met een Buell. Ik pm je binnenkort, lijkt me leuk. Ik heb even op je Facebook site rondgekeken, gaaf en indrukwekkend, daar gaat mijn motorhart ook sneller van kloppen.
 3. Line Magnetic 219ia

  Ziet er gaaf uit.. Hoe is de rest van je set behalve de B&W luidsprekers,...bekabeling, stekkerblok e.d. Heb je ook ervaring met een voorversterker van LM, dit wil ik ooit nog eens proberen, de 219 kan ik dan als stereo eindversterker gebruiken. Mooi spul Line Magnetic je ziet het alleen niet vaak, wel jammer, want het is goed en betrouwbaar met een goede prijskwaliteits verhouding.
 4. Set Van Marcel

  Veel luisterplezier met deze aanwinst.
 5. Luisterbezoek RenéN bij Marcel

  Dat was al wel duidelijk, het was van mijn kant welkom om een keertje langs te komen ;-) Alhoewel je ( als je eerst in Duiven woonde) ooit al eens bij mij bent geweest. Maar buiten dat, mooie set en knap gemaakte luidsprekers !
 6. Luisterbezoek RenéN bij Marcel

  Dat ben ik waarschijnlijk ;-) Tenminste ik woon ook in Westervoort en Leobus in Duiven. Je bent welkom hoor
 7. Weer 'n audiofiele dag... II

  alternatief https://nl.wikipedia.org/wiki/78_toeren
 8. Line Magnetic 219ia

  De Line Magnetic 219ia is een geïntegreerde versterker die ook als stereo eindversterker kan worden gebruikt. Ik gebruik hem als geïntegreerde versterker.
 9. Line Magnetic 219ia

  Is ok Marc. Door allerlei zaken is het er nog niet van gekomen. Voor de foto de lamp wat hoger gezet, staat normaal heel zacht.
 10. Line Magnetic 219ia

  klinkt in mijn oren lekker, ook dankzij de audiolamp. De versterker heeft 3 output taps 4-8 en 16 Ohm. Klinkt hier lekker op de 8 Ohm terwijl de LS 4 Ohm zijn.Wat losser. Ook is er via een switch een mogelijkheid om te kiezen voor veel of heel weinig tegenkoppeling, de laatste keuze doet het hier het lekkerst. de DAC heeft diverse mogelijkheden, met of zonder oversampling en daarvan 3a4 varianten per gekozen instelling NOS of OS. Ik speel in een softe NOS mode. Geweldige DAC die je helemaal naar je hand kan zetten. Met tube rolling is de Line Magnetic naar een hoger plan te tillen, alhoewel de stock buizen al erg goed zijn. Deze versterker is voor mij een blijvertje, super gebouwd, betrouwbaar en mooi van lelijkheid. 1 klein nadeel, klasse A 24 Watt met een verbruik van 400Watt, maar ach, hij staat ook niet permanent aan. En door de 55 kg wil je ook niet telkens van versterker wisselen, ha ha.
 11. Line Magnetic 219ia

  Yep, de R2R 7 ladder dac in combinatie met een Mano ultimo streamer van Magna hifi . De ultimo is een verbeterde uitvoering van de standaard Mano. O.a upgrade van de voeding en een aantal cruciale componenten. Via I2S met elkaar verbonden.
 12. Line Magnetic 219ia

  even een foto van de versterker in mijn set.
 13. Line Magnetic 219ia

  Leuk, bedankt voor je reactie. Ben benieuwd naar de rest. Zelf heb hier wel goede ervaring met Genalex GoldLion 300B buizen en ipv de stock 845 de Shuguang 850B die smoother zijn. In de voortrap zitten ook nog Telefunken ecc83 smoothplate buisjes. Al met al wordt de Line Magnetic 219 er nog mooier van. Heb je ook ervaring met tuberolling ?
 14. Weer 'n audiofiele dag... II

  Het is een Piaggio Ape uit 1976 en wat leuk is, Ape betekend BIJ in het Italiaans, toepasselijk met een BIJ als logo voor de winkel, ha ha. 2 1/2 jaar geleden met deze winkel begonnen uit onvrede, mijn vorige vak was ik beu, beetje de manager spelen bij een R&D afdeling van AKZO NOBEL en NUON.
×