Jump to content
High-End Forums

Buell

Members
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

About Buell

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Luidsprekers: Franco Serblin Accordo Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen. Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104 Platenspeler: Rega P1. Phonetrap: Cambridge. Streaming: Magnahifi Sonos Ultimo met Calyx Dac Netsnoeren: Alles van AudioMaat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Recent Profile Visitors

1,489 profile views
 1. Weer 'n audiofiele dag... II

  Het is een Piaggio Ape uit 1976 en wat leuk is, Ape betekend BIJ in het Italiaans, toepasselijk met een BIJ als logo voor de winkel, ha ha. 2 1/2 jaar geleden met deze winkel begonnen uit onvrede, mijn vorige vak was ik beu, beetje de manager spelen bij een R&D afdeling van AKZO NOBEL en NUON.
 2. Weer 'n audiofiele dag... II

  www.bijonskado.com
 3. Line Magnetic 219ia

  Klopt.
 4. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ik ken dit bedrijf, is ok. Via mijn winkel kan ook maar dan heb je al snel meer verzendkosten.
 5. Weer 'n audiofiele dag... II

  Deze partij levert ook Shungite
 6. Line Magnetic 219ia

  Klinken 2x zo goed als ze eruit zien ha ha. Ik had ze al voordat Franco Serblin overleed, speelde toen met PrimaLuna. Vervolgens hoorde ik ze ooit op de Line Magnetic bij iemand die ik bij Rob tegenkwam. Een jaar geleden na een ernstige dubbele longontsteking vond ik dat ik wel wat nieuws verdiend had ;-) Toen heb ik de Line Magnetic gekocht, stonden toen nog helemaal niet in de zaak maar opgeslagen in het magazijn van Durob. De eigenaar haalde ze ooit naar NL omdat hij er van onder de indruk was. Maar goed, hier verder geen eigenaren te vinden, jammer want de Line Magnetic 219ia heeft een geweldige prijs kwaliteits- verhouding. Ik heb nog wel wel een paar buizen vervangen maar dan heb je ook wat.
 7. Weer 'n audiofiele dag... II

  Shungite kan helpen tegen wifi.
 8. Weer 'n audiofiele dag... II

  Weet ik, ben bij beide thuis geweest, heb ook gezien hoe Berret tegels activeert, maar aan de basis begon het anders vandaar mijn commentaar op ''leest"'
 9. Weer 'n audiofiele dag... II

  De leest is toch redelijk het zelfde, ze werken tenslotte ''vroeger"' samen, Berret en B-gehakt bedoel ik. Jammer dat dit nu niet meer het geval is, maar daar zal vast een goede reden voor zijn, wellicht kunnen de heren in de toekomst weer door 1 deur.
 10. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ja klopt, zitten o.a kleine suzy wong kurkjes in, maar ook andere zaken. Ik heb ze geprobeerd in combinatie met de lamp en tegels, dit gaat echter niet lekker. Maar eigenlijk heb ik er een aantal op proef in mijn winkel, kijken wat de niet audiofiel er van vindt. Tot nu zijn er al veel reacties, 50% ervaart een betere slaap met het potje op het nachtkastje. Weer anderen merken niets, er zijn er ook die zich er beter door voelen en vertalen dit door aan te geven dat ze meer aarden en zich rustiger voelen. Ach een experiment, we gaan zien hoe dit verder gaat. ik heb er in ieder geval geen commerciƫle gedachtes bij. Gewoon leuk als iemand er baat bij zou hebben. Net als sommige baat hebben bij mineralen/ stenen en daar heb ik er veel van in mijn winkel.
 11. Weer 'n audiofiele dag... II

  Thanks, las dat ook op de site. Was benieuwd naar jouw bevindingen. We gaan het meemaken, zal komende week wel binnenkomen. Ik zal mijn ervaringen posten. Test nu met prototype ""potjes"' van B-gehakt ( o.a de man achter de Suzy wong audiotegels die samen met Berret werkte, beide van AF forum) dit gaat niet lekker in combinatie met audiolamp en de tegels. Verwacht meer van de Schuman
 12. Line Magnetic 219ia

  Daar komt die van mij ook vandaan. Fijne zaak ! Ook mijn Franco Serblins Accordo luidsprekers heb ik bij Rob gekocht.
 13. Weer 'n audiofiele dag... II

  Hoi Robx, Deze spreekt me aan, was al een tijdje van plan er een aan te schaffen, dus ook maar besteld na jouw positieve feedback. is ook een stuk voordeliger dan de Kemp uitvoering. Is zo,n resonator gevoelig voor plaatsing?
 14. Line Magnetic 219ia

  Zijn er hier leden met een Line Magnetic versterker? Zelf ben ik erg blij met deze SET versterker waarbij gebruik o.a wordt gemaakt van 845 en 300B buizen. De versterker speelt volledig in klasse A, heeft 24 watt en weegt maar liefst 55kg. Hier een aardige indruk http://www.stevehuffphoto.com/line-magnetic-219ia-integrated-tube-amp-review-300b-and-845-tube-magic/
 15. Ontwikkeling in DAC's

  Thanks, alhoewel het over de Master 7 gaat ipv over mijn R2R7 komen de favoriete jumpersettings van Audio Dandy overeen met mijn voorkeuren. Ik blijf de R2R7 ladder DAC een geweldig goede DAC vinden, geheel naar je eigen smaakt in te stellen. Jammer, er kwamen geen luchtige dames voorbij
×