Jump to content
High-End Forums

Buell

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/01/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Luidsprekers: Franco Serblin AccordoLuidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen.Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104Platenspeler: Rega P1.Phonetrap: Cambridge.Streaming: Magnahifi Mano Ultimo met AudioGD R2R7 Dac Netsnoeren: Alles van AudioMaat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Recent Profile Visitors

2,343 profile views
 1. Buell

  audiomaat

  Ik heb hem toevallig vorige week bij een vriend gehoord. Ik was onder de indruk, speelt beter dan de 432 EVO. Op geen misselijke set met o.a Sonus Faber Guarneri en alles bekabeld met 3DW M-Way ook van AudioMaat
 2. Leuk om je eens in levende lijve gezien te hebben. Onze gezamenlijke overeenkomst is in iedergeval de liefde voor buizenversterking.
 3. Buell

  845 buis upgrade

  πŸŽΆπŸŽ΅πŸ˜‰
 4. Buell

  845 buis upgrade

  Mooie upgrade gevonden, het zijn de Shuguang 845WE geworden. Western Electric replicas. Mijn versterker deze is ook gebaseerd op Western Electric technologie.
 5. Buell

  LS kabel

  Ik heb 2x 6 meter AudioQuest FLX Slip 14/ 4 liggen, is een paar weekjes gebruikt. Nieuw gekocht rekening aanwezig. Voor jou €75,-
 6. Wellicht is de Mano streamer van Magna hifi iets. Ik ben er erg content mee.
 7. Ik denk dat je een punt hebt, een meubel doet zo veel. Duss ja ook daar liggen mogelijkheden.
 8. Ik heb inmiddels ook de "verwonderringen" van Leobus. Verrassende goede werking. Losser en met name de plaatsing wordt aanzienlijk beter. Ik heb ze (3 stuks) alleen nog maar onder mijn streamer, dus dat beloofd wat. Wat zijn het, eigenlijk het zelfde principe als de Hema eierdopjes met kogel, alleen is nu de eierdop vervangen door 2 ringen die op elkaar zijn bevestigd met daartussen een stuk Twaron doek.Dit absorbeert de trillingen feilloos en ontkoppeld ook nog. Ik zeg een aanrader.
 9. Buell

  Welke versterker

  Vanavond gaan we op mijn set luisteren naar zijn luidsprekers. Hopelijk kunnen we dan uitsluiten dat de irritatie in het hoog door zijn luidsprekers komt. Daarna zal de zoektocht naar een andere versterker verder gaan verwacht ik.
 10. Buell

  Welke versterker

  Je hebt gelijk, mijn fout,...ik denk altijd Sonos is streamer, maar klopt ze hebben natuurlijk ook luidsprekers maar daar kan ik niet veel over zeggen 😁
 11. Buell

  Welke versterker

  Een Sonos magna ultimo is goed te pruimen met een externe dac, dat dan weer wel. Het is een upgrade van de jongens van Magna hifi, er zijn veel resenties van te vinden. Een standaard Sonos is aardig, maar ook niet meer dan dat, behalve het bedieningsgemak dat is onovertroffen.
 12. Buell

  Welke versterker

  Volgens mij ben je Spec koper 😁
 13. Ken het niet, maar zie dat ze in sommige modellen wel bijzondere buizen gebruiken. Ik zou nagaan of die makkelijk te krijgen zijn. Ziet er wel mooi uit.
 14. Buell

  netwerkkabel

  Ik zeg van wel, tenminste ik hoor het πŸ˜‰ Maar ik gebruik Meicord Opal (UTP), ook het laatste stukje standaard ethernet van 50cm heb ik vervangen.
×
×
 • Create New...