Jump to content

rbh

Members
  • Posts

    782
  • Joined

  • Last visited

Social Media

Personal Information

  • Location
    Reinboudshuizen

Recent Profile Visitors

3101 profile views
  1. Ah ok. Ik was toen met jou mee Hans. Die show heeft best wel indruk gemaakt.
  2. Die 801 in Veldhoven, was dat niet met 5 kanaals SACD presentatie? Zelf ben ik na de omzwervingen met Klaas Feenstra terecht gekomen bij een mooie grote JBL hoorn met een grote baskast eronder, van heel zwaar materiaal gemaakt, met 18 inch woofer en ook een oude JBL studio tweeter ertussen. Ik ben heel tevreden.
  3. Ja hij reageerde nog wel maar pakketten uit De Krim halen is momenteel geen goed idee. Tenminste, wanneer je het niet als liefdadigheid ziet.
  4. De Ampearl is tot volle tevredenheid bij mij in gebruik. Icm met een Cadenza Black en Ortofon Step Up. Bij de start van de oorlog hield ik contact met Andrey. Hij wilde nog graag wat handel en ik heb een versterkertje bij hem gekocht. Deze is helaas nooit gearriveerd.
  5. rbh

    BBC stream URL

    Ah ok, dat is balen.
  6. rbh

    BBC stream URL

    Nee deze werkt niet. Lumin zegt hier zelf het volgende over: https://www.luminmusic.com/manual/app-internet-radio.html De streams staan hier: https://gist.github.com/bpsib/67089b959e4fa898af69fea59ad74bc3#file-bbc-radio-m3u Maar deze stream voor BBC6 werkt niet.
  7. rbh

    BBC stream URL

    Voor mijn Lumin moet ik radio streamen via TuneIn. Hier kan ik BBC6 niet in mijn favorieten krijgen. Lumin zegt hierover dat dit lukt door de URL van de steam op te slaan. Helaas kan ik de juiste URL niet vinden. Is er hear iemand die daarmee kan helpen?
  8. Mooi om te lezen hoe jij er mee bezig bent Hans. En met resultaat!
  9. Ik dacht dat AVM Fritzbox hetzelfde merk was. Heb een AVM Fritz router en nu dus ook een repeater. Hiervoor gebruikte ik 3x een TP Link Deco set.
  10. Nee dat was het probleem niet, de router was van een ander merk als de repeaters en volledig uitgeschakeld voor zowel bedraad als wifi, alles liep door de eerste repeater. Ondanks dat alles goed ingesteld stond ging het op de lange duur toch fout, en UPNP triggerde dit ook. Nu met een repeater van hetzelfde merk en de router ook in bedrijf voor wifi gaat alles goed. Toen we glasvezel kregen was de verwachting dat we de repeaters konden blijven gebruiken maar dat bleek dus uiteindelijk toch niet het geval.
  11. Dag Hans, nog even een bericht. Heb nu een Android tablet leeggehaald en als bediening van de bubbleupnp in gebruik. Ik speel via Wifi. We kwamen er achter dat bij veelvuldig gebruik de Wifi corrupt werd. Ook begon de TV ontvanger dan dienst te weigeren. Na consult bij de glasvezelleverancier bleek dat dit zat in de instellingen van de Wifi repeater. Ook dit is nu opgelost. Echt een prachtige aanvulling.
  12. Bedankt, Undok heb ik maar Technisat Connect werkt beter. Heb een Android telefoon geleend, BubbleUPnP geinstalleerd, dat werkte naar behoren. Bedankt voor de tip.
  13. Dag Hans, dank voor je reactie. Ik speel inderdaad over Wifi, de Technisat heeft een goede ontvanger. Een Android tablet is het overwegen waard, maar ik heb vooralsnog geen Android en vind het natuurlijk fijn om over mijn telefoon te spelen. Ik vraag mij vooral af waarom Mconnect soms dienst weigert. Als het zou werken zou ik er prima mee kunnen leven. Streamen over bluetooth wil ik niet. Dan krijg ik alle telefoonberichtjes etc ook over de speakers.
  14. Voor de streaming specialisten hear, ik probeer met een Technisat CD143 en mijn Iphone Qobuz te bedienen via UPnP. Ik gebruik hiervoor Mplayer. Op de CD143 gebruik ik hiervoor de instelling Music Player. Een aantal platen speelt de Technisat goed af, een aantal speelt hij niet af en bij een aantal begint hij te haperen. Graag zou ik via UPnP spelen ipv bluetooth maar dan moet ik wel alles probleemloos kunnen spelen. Iemand een idee wat te doen.
  15. rbh

    Nagaoka MP 500 review

    Vettig? Dat weet ik niet. Het lost inderdaad zeer fraai op voor de uitgangsspanning. Heel goed gedaan. Maar wat overblijft is wel een beetje grijs. Perfect grijs. En dan leg ik erg het accent op het negatieve. Want echt, het is een top element.
×
×
  • Create New...