Jump to content
High-End Forums

kappa7

Members
 • Content count

  4,318
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Rank
  Audioloog
 • Birthday 07/09/1970

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Recent Profile Visitors

4,723 profile views
 1. Politiek Café

  Vaak is het lastig om nieuws goed te duiden zonder dat je alle in en outs kent. Het is de taak van een journalist om het nieuws dan zo te brengen zo dat deze ook door leken kan worden begrepen en ontdaan wordt van niet terzakendoende onzin. Deze journalist is op youbuis nu net wat er ontbreekt. Verder maakt google een profiel van jou voorkeuren zo dat je voornamelijk filmpjes voorgeschoteld krijgt van wat jou interesseert. Gevolg is wel eenzijdige informatie waardoor het beeld soms erg vertekent kan worden. Iets dus waar je wel voor moet oppassen dat je niet teveel eenzijdige info op pakt.
 2. Stopcontact.

  Gewoon kijken naar een stel soliede contactpunten en goede aansluitklemmen met een veer. Klemmen met een Schroefcontact kunnen naar verloop van tijd minder goed contact maken een veer blijft het contact behouden.
 3. Maggies gezocht!

  Leuk, goed bezig weer. Is inderdaad een leuke klus om op te pakken. Mankeert er veel aan? Vermoedelijk zal het wel opnieuw verlijmen van de draden zijn op de vellen of is er meer werk nodig? Groetjes George
 4. Maggies gezocht!

  Leuk dat je weer aan de vellen bent. Weke zijn het nu geworden, de 2.5?
 5. Fijne feestdagen

  De beste wensen voor 2K18
 6. Weer 'n audiofiele dag... II

  Hoi Leo, Toch blij dat je wat gevonden hebt. Het alternatief had langer geduurd voor er weer muziek was. Groetjes George
 7. lED

  Storende dimmers valt erg mee hoor. Met de huidige generatie pwm dimmers is dat niet anders als een voeding in een willekeurig apparaat met schakelende voeding. Dat hoeft echt niet meer te storen tegenwoordig.
 8. Zou kunnen. In dat geval zou je eerst je netwerk op orde moeten hebben. Je kpn router zou dan als bridge moeten dienen en de 2e router alle beveiliging en wifi moeten regelen. Van af daar alles bekabeld aansluiten behalve je mobile devices natuurlijk. Met een programma als fing op je telefoon zou je dan alle netwerk devices moeten kunnen zien. Als je alles dan ziet weet je in elk geval of alle apparaten aanwezig zijn en bereikbaar.
 9. lED

  Aha innovatief met licht. Dan ga je natuurlijk al snel naar led strips aangestuurd via DMX met video projecties ala Ziggo Dome. Kan het plafond elke kleur geven die je wil en ook nog eens tv op kijken.
 10. Dat is een erg mooie dac en moet je ook zonder NAS kunnen gebruiken. Via een pc en USB kun je daar al prima muziek mee maken. Met een programma als Musicbee zal je daar prima resultaat mee kunnen halen. Mooier kan het worden als je dedicated muziek pc voor gebruikt. Zie hier hoe zo iets werkt. https://www.daphile.com Verder kun je dan met een plugin ook muziek van Spotify weergeven. De controle verloopt dan via je telefoon of browser via een pc of tablet. Groetjes George
 11. lED

  Ben al even bezig om die gloei en spaar lampen hier er uit te gooien Gebruik nu veel led strips en dat bevalt prima en geeft een mooier licht als de gloeilamp.
 12. Sony MDS-JA20ES snaar vervangen en resetten?

  Met een tandriem zou dat best het geval kunnen zijn. Even los halen en kijken hoe het zit dan weet je meer zou ik zo zeggen.
 13. Einde tijdperk

  Hoi Roger, dat is balen om na 28 jaar te worden bedankt voor je inzet. Heb helaas de afgelopen 5 jaar het zelfde mee gemaakt en heb nu naar 4 jaar tijdelijk werk te hebben gedaan nu toch alles weer op zijn plek gevallen. Wel heb ik toen veel gehad aan de sollicitatie tips en het oefenen van je elevator pitch. Doordat je al wat langer uit het sollicitatie gebeuren bent kan dat helpen wat zelfverzekerder te worden wat je bij een gesprek kan helpen net dat beetje meer te geven. Echter als dit ten koste gaat van je ontslag vergoeding dan kan je ook veel van deze tips op internet vinden net als een lay-out voor een sollicitatie brief en je CV kan je daar ook prima vinden. Verder geeft het UWV ook voldoende hulp om wat anders te vinden. Verder hebben wij ook nog een aantal vacatures staan waar jij mogelijk wat mee kan. Wie weet is het wat voor je. https://vbhi.com/about/careers/ Suc6 ik leef met je mee.
 14. Weer 'n audiofiele dag... II

  Als asbest gewoon ligt is er eigenlijk ook niets mis mee. Zolang je het niet gaat bewerken of breken komt er geen stof vrij en is er niets aan de hand. Dus bij het verwijderen nat houden en probeer hele stukken los te halen zonder het te beschadigen. Verder direct inpakken en dicht tapen. Het stof in huis ga je toch niet voorkomen, ook niet als je het professioneel laat verwijderen.
×