kappa7

Members
 • Content count

  4,259
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Rank
  Audioloog
 • Birthday 07/09/1970

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Recent Profile Visitors

4,350 profile views
 1. Lijkt me wat lastig te implementeren. Alleen al de extra bedrading en het gewicht wat daar voor nodig is zal al zo veel invloed op de arm hebben dat deze niet meer wil functioneren of in ieder geval de eigenschappen zo ver veranderen dat je al niet meer aan de zelfde arm aan het meten bent als waar je naar luistert. De spoed van de groef is niet constant en dan zal je dus een correctie methode nodig hebben. Dat kan in de vorm van een klein bewegend armpje en optische sensor die op zijn beurt weer de spindel aandrijft. Dat is ook de werking van de tangentiƫle systemen die in de jaren 80 op de markt zijn gebracht. Het wiel van Marc zal op een zelfde manier werken. Nadeel is dan weer dat je de ontkoppeling mist die hier in mijn geval weer zo veel goed werk verricht. Die ontkoppeling is namelijk gewoon erg prettig en zorgt er voor dat het enige contact door de naald gaat en alle trillingen die door de motor of andere vorm in het chassis komen stoppen bij de arm.
 2. Ik weet het allemaal niet hoor. Wat ik hier allemaal lees zal best kunnen maar dan altijd in een bepaalde situatie. Er is geen regel die voor elke situatie geld. Kijk ik naar mijn eigen arm dan doet dat ding eigenlijk alles fout van wat ik hierboven allemaal lees. Toch Klinkt het ding aardig goed al zeg ik het zelf. Het is dan een arm waarbij de basis vast staat op het arm montage plateau maar de werkelijke arm zweeft op lucht en is nergens in contact met de basis. Hierdoor is de super lichte arm maximaal ontkoppelt en kan dus nergens zijn energie afvoeren. Deze energie is overigens zo klein dat deze makkelijk door de lichte carbon arm met ebbenhouten headshell kan worden opgenomen. Alles draait dus maar weer eens om de implementatie van de techniek.
 3. Ik gebruik deze tool om de foto's te verkleinen. https://www.seniorweb.nl/software/image-resizer-for-windows Dat is de oude tool die vroeger standaard in de toolbox van XP zat. Werkt erg makkelijk. Je gaat naar de foto in je verkenner die je wil verkleinen en klikt met je rechtermuisknop. Vervolgens klik je op image resizer en kies de juiste grote. Dat kan je ook voor een hele serie foto's tegelijk doen. Kwestie van meer bestanden selecteren en het zelfde truukje uithalen.
 4. Echt geweldig dat je dit zo voor iedereen toegankelijk maakt. Bedankt!!!!
 5. Email gaat via Google en mijn website is met het verdwijnen van de web space bij Tele 2 verdwenen. Dan maar niet. Voor de rest alleen een allin abo bij Tmobile thuis via glas en dat is eigenlijk de goedkoopste glas oplossing die ik gevonden heb.
 6. Ja Hans je moet dringend nieuwe speakers
 7. Dat is ook een van de luxere profiders die het wel netjes doet. Tele 2 heeft vorigjaar de web space van alle klanten verwijderd en aangegeven dat je maar naar een van hun partners moet gaan om weer een plekje te huren.
 8. Daar zaal je waarschijnlijk heel lang mee doen. Je hebt maar een paar millibar nodig.
 9. Helemaal top . Nu maar afwachten hoelang deze het vol houd. Foto emmer heeft het overigens nog aardig lang gedaan. Ik heb daar een account aangemaakt toen ik hier op het forum kwam en dat is in 2007 geweest.
 10. Die pomp valt best mee Carl. De huidige generatie aquariumpompen zijn al heel erg stil. Plaats je deze met wat demping in een kast dan ga je die echt niet meer horen. Het lucht vat is overigens volledig stil.
 11. https://nl.wikipedia.org/wiki/Tank_(voertuig)
 12. Aangepast
 13. De huidige speakers waren ook al lastig in de ruimte te passen. Zijn eigenlijk een paar maten te groot. Met veel kunst en vlieg werk is uiteindelijk de juiste positie gevonden. Zie hier wat de strubelingen zijn geweest.
 14. Google foto werkt ook niet Ik zie zo snel even geen mogelijkheid meer om hier foto's te plaatsen. Jammer hiermee is een beetje het bestaan van het forum aan het wankelen gebracht. Is het niet eens verstandig om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om meer ruimte op de server van het forum voor foto's te reserveren? Dan ben je ook niet meer afhankelijk van 3e partijen die in een keer het halve forum onleesbaar maken.