Jump to content
High-End Forums

kappa7

Members
 • Content count

  4,289
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Rank
  Audioloog
 • Birthday 07/09/1970

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Recent Profile Visitors

4,418 profile views
 1. De High-End Hifi Agenda

  Stond deze er al bij? http://www.ketelaarhifi.nl/news/nieuws/nationale-pick-up-dagen-bij-ketelaar-hifi-in-t-harde
 2. Linn k 5 en k 9

  Owja die zit in het wiel. Heb je dat ding nu nog niet binnen. Schiet niet erg op met die gasten.
 3. Linn k 5 en k 9

  Waarom pas volgend jaar? Zijn niet echt elementjes waar je voor moet sparen lijkt mij.
 4. Weer 'n audiofiele dag... II

  Vind dit wel een overwaardering voor de kabel. Een kabel moed goed zijn. Dat wil zeggen goed contact maken en het signaal van a naar b brengen. Daar is mooie koper kabel al prima toe instaat. Daar is geen poespas voor nodig.
 5. netstroom geen mooie sinus

  Nee dat heeft geen invloed op de geluidskwaliteit. Als de stroom door je transformator en je gelijkrichter heen gegaan is komt deze in een Elco terecht. Daar wordt de spanning gebufferd en heb je een goede gelijkstroom. Een goed apparaat zal dit gewoon goed voor elkaar hebben.
 6. X-fi 2017

  Bij driade ben ik ook wezen luisteren maar vond daar eigenlijk dat de kleine vloerstaanders wat moeite hadden met het laag in die grote ruimte. Te kleine conussen om echt laag te kunnen gaan. Verder wel weer leuk om dit merk terug te zien. Ik was het even uit het oog verloren.
 7. X-fi 2017

  Ik was er pas om 11 uur toen was het droog en de rij weg. Roger en Onno ben ik nog wel tegen gekomen maar heb jou dan net gemist. Verder Vond ik de tangentiale Reed arm wel erg mooi bedacht en uitgevoerd. Heb helaas niet de tijd genomen om goed te luisteren maar zo op het eerste gehoor was het een aangenaam en makkelijk geluid.
 8. X-fi 2017

  Vandaag weer mooie dingen gehoord en beleeft. De demo met de cello was leuk en goed uitgevoerd. Verschil was er wel maar niet groot. leuk om eens gehoord te hebben. Verder nog wat ruimtes die de moeite echt waard zijn in willekeurige volgorde. https://photos.app.goo.gl/rNFFr5ARfj8z8PFW2 https://photos.app.goo.gl/EbkEvWd0bli45eOP2 https://photos.app.goo.gl/rNFFr5ARfj8z8PFW2 https://photos.app.goo.gl/Nh9ZH4IPKmo1ZQth1 https://photos.app.goo.gl/nbZFKPNFanzWFP2g1 https://photos.app.goo.gl/gqC375MZ4ohtte6B2 https://photos.app.goo.gl/kMhtetkJ9brpFp0V2 https://photos.app.goo.gl/nbnzjHssPt2p17wb2 https://photos.app.goo.gl/lt2ayF1abyLorFTu2 https://photos.app.goo.gl/qzRyvH6Y5sYjcHzs1 https://photos.app.goo.gl/BdHXNqXqJnmas0jM2 Heb verder nog niet alles gezien, het is echt groter als voorgaande jaren en het verleggen van de ingang is een goede zet geweest. Het is weer een ouderwets mooie show.
 9. Dat is met een lage frame rate en hoge compressie en grote latency nog wel te doen maar of het dan nog 4K mag heten?
 10. Een beetje 4K stream is 18Gig on gecomprimeerd. Wil je een beetje beeld over houden dan heb je toch wel 10 Gig nodig. Dan heb je toch een aardig netwerk nodig om die goed te kunnen leveren. Ik neem aan dat je toch 4K van een server gaat streamen. Via de DSL is 4K zonder hoge compressie niet mogelijk.
 11. Zolang de ruis onder een bepaald niveau blijft dan is het bij overdracht van digitale signalen niet relevant. Het signaal is hoog of laag iets er tussen in is er niet. Zo lang het hoge signaal boven de ruis uitsteekt is het duidelijk.
 12. Wat een raar verhaal weer. Die gasten worden steeds gekker. Nog een tip probeer eens singlemode bekabeling. Is geschikt voor langere afstanden en door de kleinere core diameter ook minder last van reflecties. Zou nog veeeeel beter moeten werken.
 13. Bandbreedte

  Het frequentie bereik van je buizen versterker wordt beperkt door je uitgangstransformator. Het zou dus zeker kunnen dat daarom de harmonizor minder effect heeft op jou set. Echter zou de harmonizor breedbandiger werken en ook in het laag iets moeten doen.
 14. Weer 'n audiofiele dag... II

  Hey dat is leuk om te horen . Is ook een mooie manier om van muziek te genieten. Gebruik maken van de streaming diensten zie ik niet zitten. Ik pak liever een lp en als het dan toch digitaal gaat is het van de HD met content afkomstig van internet downloads. Cd's kopen heb ik eigenlijk nooit gedaan.
 15. Dat moet toch pijn doen om zo je verzameling te zien vertrekken.
×

Important Information