Jump to content
High-End Forums

kappa7

Members
 • Content Count

  4,434
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Rank
  Audioloog
 • Birthday 07/09/1970

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Recent Profile Visitors

5,534 profile views
 1. kappa7

  100

  zeker de moeite die 13 minuten kan ik toch wat langer op bed bleiven liggen smorgens.
 2. Ik ben nu weer eens aan het testen met Mint, voelt vertrowd aan.
 3. kappa7

  100

  Ik baal hier wel van, ,, met een gangetje van 100 over de snel weg sukkelen. Gaan vast veel ongelukken van komen met zo een slaapwekkende snelheid. en verder verwacht ik dat de auto weer een leuke melkkoe zal worden met deze extra belasting maatregel (ik zie hier de bekeuring maar weer als een extra belasting maatregel) Voor het mileu zal het weinig uithalen daarvoor moeten er gewoon boeren verdwijnen. Het is toch te gek dat wij hier in dit kleine land voor de halve wereld vlees moeten produceren. zeker als dat tenkosten van mijn rij genot gaat,
 4. Als cad software was draftsight toen eigenlijk het enige alternatief voor autocad, nu ook niet meer om dat dit van af volgend jaar een volledig betaald pakket gaat worden. gelukkig heb ik nu een autocad pro pakket tot mijn beschikking en heb ik geen gratis alternatief meer nodig.
 5. Arta, Draftsight 64 bit versie is nu wel beschikbaar maar is lang alleen 32 bit geweest en kon alleen via wine gedraaid worden. Maar Arta was het lastigste om daar betrouwbaar mee te kunnen meten on de linux.
 6. Klopt heb hier ook veel met Mint gewerkt en vind ik nog steeds wel fijn werken. Echter ben ik wel al weer zins Win10 er is weer helemaal terug naar windhoos maar dat heeft meer te maken met software die ik niet goed onder linux aan het werk kreeg.
 7. Bedank Hans, ik ben er erg blij mee. Ik hoop morgen de hoofdtelefoon aansluiting er op te hebben zo dat ik die ook kan gaan testen. Deze voor/hoofdtelefoon versterker moet immers op mijn bureau dienst gaan doen als goede geluidskaart op mij werk PC. Rechtsboven zie je de Amanero USB interface en de dac zo als ik die mee had naar het Dac vergelijk bij Hans. De uitdaging die ik nu nog heb is de VU meter, deze wil ik laten werken op lijn level en afregelen op 0 db bij de uitgang van de dac. Gewoon om dat het leuk is om te zien, zie je gelijk welke opnames strak op de 0 db zijn opgenomen.
 8. Het speelt 🎸 En hoe. Net 2 nummers beluisterd en ik weet nu als dat ik ook zeker de dubbel mono versie ga bouwen. Dit is echt goed!!
 9. Mijn ervaring met zekeringen is voornamelijk als ze te laag vermogen aankunnen het snel stil wordt en zijn ze wel van het juiste type het geen moer uit maakt. Maar ik heb slechts een paar zekeringen getest het maakte hier geen verschil
 10. kappa7

  LS kabelvergelijk

  Ik begin me wel langzaam af te vragen waarom we hier nog met serieuze audio bezig zijn. Volgens de wetenschap zou een MP3 spelert met een paar oordopjes van een paar euro al voldoende moeten zijn om High end te kunnen zijn. Het geeft immers alle frequenties en de verschillen kunnen we immers toch niet waarnemen. We zijn daar volgens de wetenschap helemaal niet toe instaat.
 11. Dat is wel lastig ja. ik gebruik hier een E-Mu 0404 en die werkte best fin tot ik 80V dc op de ingang zette, dat vond hij niet fijn. de drivers voor win 10 zijn er wel maar vergt ook wat gerommel voor dat deze lekker werken. ik zit er nu aan te denken om de Focusrite Scarlett 2i2 aan te schaffen. lijkt me een aardige kaart om mee te meten.
 12. werkt niet echt lekker met arta en verder heb ik nog geen goede meet software gevonden dat op linux draait. is wel al een jaar of wat geleden dat ik naar gezocht heb.
 13. Ik ben bang dat ik hier tegen de limiet van de meet set aan kijk. Ik moet eigenlijk eens het meetkastje van Meno gaan maken dan kom ik waarschijnlijk wat dieper. Ook zal het niet helpen dat de geluidskaart een opdonder heeft gehad 1 uitgang is dood en de andere is ook niet echt fijn meer.
×
×
 • Create New...