Jump to content
High-End Forums

Ruud

Members
 • Content Count

  3,688
 • Joined

 • Last visited

About Ruud

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/19/1954

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  d.t.:?, Moscode Super-It MM phonotrap c.d.:NorthStarDesign, v.v.:Sonore Mira Passieve Potmeter e.v.:Sugden P28, speakers KEF LS50 + Dynaco A35 mod bij Sonore

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,064 profile views
 1. Stuitend deze opmerkingen, mond spoelen en verwijderen lijkt mij wel op z'n plaats.
 2. Kan hij het je net zo goed gelijk geven.
 3. Ruud

  Devore

  Maakt voor mij niet uit, als ze maar goed klinken
 4. Condoleances voor de nabestaanden.
 5. Heb diverse vloerstaanders gehad, van groot tot zeer groot, maar de ruimtewinst t.o.v. monitoren is in mijn geval altijd nihil geweest omdat de plaats waar ze optimaal klinken meestal redelijk overeen komt.
 6. Ruud

  Marters

  Wetgeving omtrent steenmarters? Dit moet u weten! De steenmarter is een beschermde diersoort volgens de Wet natuurbescherming. Dat betekent dat steenmarters niet gevangen, bestreden of gedood mogen worden, ook niet als ze overlast veroorzaken in uw omgeving of in uw huis. Wel is het toegestaan om de steenmarter op een diervriendelijke manier te verjagen uit uw huis of auto zonder dat het dier hierdoor verwondingen oploopt.
 7. Ik heb het wel een beetje gehad met vergelijken en sowieso begin ik in dit leven niet meer aan streaming, dus ik sla over.
 8. Denk dat de meeste speakers profijt hebben van een vrije opstelling, ook die met een poort aan de voorzijde. Ik heb sowieso elke speaker die ik ooit in huis heb gehad een vrije opstelling gegund, nu ook met de LS50 ruim 1 meter de kamer in en 1,5 meter van de zijwanden, klinken ze imho het best.
 9. Heb nog wat bybee's die overcompleet zijn. Gebruikt geweest in de TDL reference en liggen nu te verstoffen. Tegen elk aannemelijk bod. Large GOLD Quantum Purifier Large Gold Quantum Purifiers are typically used in AC applications (especially recommended for solid-state electronics), and with loudspeaker transducers, especially electrostatic and metal-driver designs. Specially shielded using ERS Stealth carbon fiber material. Length: 2 inches Diameter: 1/2 inch Leads: one inch, 14 gauge 14K gold Current-handling: 15 A Voltage: >1000 V Resistance: 0.025 ohm MSRP: $360 each (see pricing note below)
×
×
 • Create New...