Jump to content

figaro

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Social Media

  1. Hoezo? Ik vind dat meneer James groot gelijk heeft!
  2. Op wat, meneer Sherwin? Hahahaha...meneer Sherwin maakt een grapje! Dat meneer Sherwin jaloers is, en gefrustreerd, dat ziet iedereen toch aan zijn stukjes? Frustratie leidt tot agressie, las ik in Het Beste. Nou, en agressief
  3. Wat zielig voor meneer Sherwin, dat hij zo gefrustreerd is. En zo jaloers. En dan hangt dat vreselijk kleine pikkie van 'm ook nog naar buiten.... Sneu, hoor. Sterkte ermee, meneer Sherwin!
  4. Hoe verzint meneer Sherwin het toch allemaal, h
  5. In de complete luidsprekersystemen zijn de tweeters beschermd tegen gelijkspanning d.m.v. een condensator (in het wisselfilter). (Maar inderdaad niet de tweeters rechtstreeks via de batterij testen!)
  6. Waar slaat dit nu weer allemaal op, meneer Sherwin?
  7. Meneer Sherwin zet zeker wanneer hij denkt dat hij geestig is?
  8. Kijk, daar is meneer Sherwin ook weer! En alweer met hetzelfde verhaaltje. Erg vervelend, hoor. Trowens, de enige die hier steeds zijn eigen luidsprekers naar voren haalt... dat is meneer Sherwin, toch?
  9. Beste meneer Pjotr, Vervelend hoor, dat u nu ook al begint. Het had echt wel een gezellig forum kunnen wezen. Ik kaffer helemaal niemand uit. Ik vraag alleen of ze een beetje normaal willen doen. Die meneer Sherwin noemt mij bijvoorbeeld een "achterbaks schepseltje". Nou ja, zeg! Mijn pappie en mammie hadden een stationcar...
  10. Jammer toch, dat meneer Sherwin weer zomaar begint te schelden. En nog veel jammerder vind ik 't dat hij eigenlijk nooit eens iets heeft te melden wat echt van belang is.
  11. Nu beginnen jullie alweer over andere luidsprekers... Het ging hier toch om die luidsprekers van Sherwin, waar iedereen zo weg van is?
  12. Ja, ze zien er reuze professioneel uit. Zo echt h
  13. Wat zeurt die meneer Sherwin toch steeds over Appelscha, PP, Klaas Feenstra en zo... Hij heeft een flinke obsessie, geloof ik!
×
×
  • Create New...