Jump to content

Scat-Man

Members
  • Posts

    2506
  • Joined

  • Last visited

Social Media

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Scat-Man

    resonantie

    Op wie of op wat? Wat Jan aan het doen is of wat ie naar voren wil brengen in dit draadje ontgaat mij. Kun jij het niet even duidelijk samen vatten? Ach, ik ben nog met het zwarte garen in de slag.
  2. En al die studio`s die geen gebruik maken van die gele flappers zijn dat nu allemaal slechte studio`s?
  3. Raar dat Okki Nokki geen reinigingsmiddel aanbeveelt.
  4. Ik ook morgen. wellicht kom ik je tegen. Dat gaat zeker lukken! Ten minste wanneer het net zo "druk" wordt als op zaterdag.
  5. Scat-Man

    resonantie

    Tja, dat komt ook omdat er een forummer is die er direct boevenop springt als de rf onder de 12 Hz komt (of was het nou 13, 14 of 15 Hz) P.s je moet ook niet op forums gaan springen en ook niet op draatafels btw Bekijk het nog allemaal even. Nu is het nog wat veel voor je.... Ja Pjotter goed en beter opletten is nu het devies.
  6. Scat-Man

    kruidvat cd's

    Ach, daar heeft ie nu geen tijd meer voor. Moet nu al maar de "lekke banden" van zijn peperdure draaitafel op pompen.
  7. Scat-Man

    kruidvat cd's

    Da's een leuk idee S0000VEEL, heb je eindelijk je eigen plekje op het forum En om daar 100% zeker van te zijn, vraag dan ook HEAR even om het af te sluiten voor andere gebruikers po-la-ri-...................pfffffffffffffffffffffff.
  8. Gewoon BREEM even raadplegen. Informatie over de zin en onzin in high-end hifi techniek
  9. Ehm... Het ging toch over (platen)hoezen en niet over poezen? Beetje opletten hoor ... Overigens is die poes op die hoes van Sniff'n the Tears geschilderd .... Oke. Jij je zin stoeihoezen dan. Alhoewel die databank van Arden.................tsja........
×
×
  • Create New...