hansko

Members
 • Content count

  1,490
 • Joined

 • Last visited

About hansko

 • Rank
  Senior Member

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  .
 1. De Turkije affaire van de afgelopen dagen gaat Rutte (zonder n) stemmen opleveren. Lijkt me prima, zal die engerd niet de grootste worden. En wat de inkomsten belasting betreft: Iedereen kan bij benadering redelijk nauwkeurig van te voren uitrekenen of je moet bijbetalen of wat terugkrijgt. Verassingen zijn dan niet aan de orde.
 2. Wat het verschil is, is wel lang gelden. Ik dacht me te herinneren dat met de platen eronder de dynamiek toenam. Het zijn trouwens twee motoren, de andere zit achter de DT. De motoren op een aparte voet? Geen idee. Ze moeten vlakbij de DT staan en dat lijkt me lastig te realiseren of ik moet net zo tekeer gaan als Kraus. Leuk dat hij dat doet, maar dan heb ik nog meer ruimte nodig in mijn toch al beperkte luisterkamer. En al dat gezwoeg laat ik graag over aan een ander...
 3. Maar wel met LImburgse vlaai... Is me goed bevallen.
 4. Je hebt er toch zelf ook wel van gegeten?
 5. het lampje..... en ook de eindversterkers zijn veranderd inderdaad. Met dank aan een forumlid uit Friesland.
 6. 100 stuks hebben ze denk ik niet op voorraad. Verbaas me wel over de extreem lage prijzen daar. Het was ook nog inclusief batterijtje. Ik zag daar ook van die grotere knoopcellen (cr 2032) 10 voor 80 euro cent. Merkloos, maar zal dat wat uitmaken? Had er net twee gekocht voor 7 euro bij een bouwmarkt. Had ik nog twee action lampjes kunnen kopen...
 7. Daarom heb ik het ook geprobeerd, is toch een stuk eenvoudiger. Maar dan krijg ik dus de mededeling dat het bestand te groot is. Hoe zit dat nu beheerder1?
 8. Ik ben een opgeruimd mens. Heb inderdaad een TMD aandrijving (was ik vergeten) Het koolstofborsteltje ligt onder het bovenste plateau. Onder het Belgisch hardsteen ligt van dat geperste rubber van de bouwmarkt. Tussen de plateau's natuurlijk de welbekende eierdoppen met kogels van HvL. Het lampje blijft.
 9. Nu ik foto's kan plaatsen hierbij een opname van mijn Fat Bob. Met SME arm en JA boron MK 2 mc element. Pluto koperen mat en aangestuurd met twee motoren via een Transroter Fein voeding. Phono trap is van Array. Ook nog een klein vraagje. Heb als lampje een uitschuifbaar led lampje van de Action van 2,5 euro. (vond ik qua budget wel passen en heeft een mooi gericht bundeltje licht). Het lampje is voor het opsnorren van gevallen schroefjes bedoeld en heeft daarom een magneetje bovenin bij het lampje en onderop zit er ook een. Heb het lampje op een ijzeren plaatje gezet en voor alle zekerheid ook nog met een met stukje klittenband aan het plateau vastgezet. De vraag is nu of het magneetje invloed heeft op het element.
 10. Gelukt dank u
 11. Zal wel de zoveelste vraag zijn over dit onderwerp. Kon echter het antwoord niet vinden. De instructies van de moderator gevolgd, maar ik kom niet tot het gewenste resultaat. Foto's van mijn eigen pc zijn blijkbaar te groot ook als ik ze verklein. Foto's extern (ik gebruik photobucket) opgeslagen hebben het verkeerde format of zoiets. Wie kan mij helpen?
 12. Ik ben nog in leven inderdaad (als pensionado, dat wel)
 13. Inderdaad het is de opname uit 1959. De recensent maakt ook melding van de wat mindere opname op de cd. Volgende week ga ik bij Mumsoft zowel de lp als de cd beluisteren. En dan nog eens vergelijken.
 14. Buizen en laag lastig? Het gaat om de juiste combinatie en juiste opstelling/luisterruimte. Ik heb ook wel eens een belabberd laag gehoord bij transistor versterkers. De betreffende hearder heeft er lang over gedaan om het toch goed te krijgen.... Die Reed arm is inderdaad een plaatje.
 15. De beide lp's die ik heb van Duruflé zijn niet helemaal in perfecte staat, dus jouw draaitafel is geen probleem hoor. Ik stuur je een pm.