Jump to content
High-End Forums

jepe!

Members
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

About jepe!

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,708 profile views
 1. Hier link naar Marktplaats voor foto´s. https://www.marktplaats.nl/a/computers-en-software/harde-schijven/m1458882476-1-x-wd-my-passport-2tb-1-x-seagate-backup-plus-2tb.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
 2. Na aantal maanden spelen is het duidelijk geworden dat de speaker waar de verzilverde kabel er grotendeels uit is gehaald veel minder scherpte vertoont. En dan is de kabel naar de middentoon luidspreker nog niet een aangepakt. (althans deel dat in midunitkast zit, deel dat van filter naar buiten gaat wel) Er is echt een significant verschil tussen links (waar meeste teflon er uit is) en rechts, waarbij het verschil zit in de zeg 30 cm die van filter gaat naar de midden toon unit. Alleen vraag je je natuurlijk af of zo´n filter is ontworpen met de eigenschappen van verzilverde teflon kabel in de berekening. Overigens is niet het grote verschil de tweeter maar de midluidspreker, qua schepte. Ook moet ik zeggen dat de speakers bv bij jazz of pop met nooit zo stoorde. Alleen bij klassiek, en dan met name viool, word ik altijd bijna beroerd van de scherpte. Bij een trompet bijvoorbeeld heb ik dat helemaal niet.
 3. Ja ik zet wel even een advertentie op Marktplaats en die zal ik hier linken.
 4. 1 maal WD 2,5 inch usb 3.0 schijfje: 45 euro 1 maal Seagate 2,5 inch usb 3.0 schijfje: 45 euro In een koop 85. Schijven zijn vooral als opslag gebruikt en zijn goed (Crystal disk)
 5. - Seagate expansion 2 Tb, schijf is goed. Zat een 4 tb in die ik heb vervangen door goede 2 tb. Crystal disk gecheckt en goed. Vooral als opslag voor films gebruikt. 35 euro. Twee stuks aanwezig. - Western digital elementaire 3 Tb. Hier zat een grotere disk in die ik heb vervangen door een 3 tb WD green die in goede staat verkeert.Helemaal in or de volgens Crystal Disk. Vooral als opslag voor films gebruikt. 55 euro Alle schijven hebben usb 3.0 aansluiting.
 6. Dat vind ik ook zo moeilijk. Je neemt door een aanpassing van de set veranderingen waar, maar of het dan een verbetering is of niet kun je dan heel vaak niet zeggen. Bij mij duurt het vaak weken en dan gaat er iets irriteren. Vind het zelf maar allemaal verdomde moeilijk. En in de tussentijd gaat je audio set meer lijken op die brommer uit je teener jaren. Altijd maar sleutelen en er echt op rijden werd bijzaak. (niet dat ik ooit een brommer had maar dat was mijn observatie uit die tijd mbt brommer bezitters)
 7. Ook sterkte gewenst met verwerken van verlies van de kat. Ik heb nog geen VWR maar nog wel eierdoppen. Heb wel interesse in wat kogels van roze kwarts in zo´n eierdop. Tot op heden slechts gewerkt met glazen knikkers. Kan ik die op jouw website bestellen? Ps Sorry, ik denk dat ik dit bericht aan Buell had moeten richten.
 8. Maakt ontkoppeling van een dac nou echt veel uit? Van een cd speler kan ik het beter begrijpen maar een dac..?
 9. Wat is precies een paardendeken? Ik google maar dan zie ik allerlei soorten afdek dingen voor paarden van allerlei materiaal. Wel leuk dat luisteren in zo'n klein kamertje ook goed kan.
 10. Inmiddels ben ik er wel achter dat alle schijven met usb 3.0 problemen geven. Vooralsnog werkt het goed als ik een usb hub het met 2 2tb 3,5 inch met eigen voeding er aan hang, en nog een 1 tb usb 2.0 2, 5 inch zonder voeding. Nas stel ik even uit. Alleen dank voor reacties en voor meedenken.
 11. Ja idd, het liefst meteen muziek, maar ik vind een minuut geen probleem.
 12. In het geval van de Cambridge, deze werkt al een jaar of 6 met 2 maal 2 tb hdd (wel met eigen voeding, 3,5 tb), en dat werkt prima.
 13. Ik heb er geen verstand van. Maar een volle hdd met veel map in map structuur, daar moet hij de streamer gaan zoeken in de mappen, en dat trekt wellicht de stroom. Waarom deed dezelfde hdd met map met zeg 10 cd bestanden, het wel goed, en nu met mappen met zeg 1000 cd bestanden het niet goed? Of is dat onverklaarbaar? Overigens had ik ooit een 3,5 schijf met eigen voeding, waarvan ik per ongeluk een verkeerde voeding had aangesloten, toen liep de streamer ook vast op mappen met veel bestanden.
 14. Die kleine 2,5 inch schijfjes nemen veel minder plaats in, ipv 3 stuks 3,5 inch. Evt ook minder geluid. Ik had het met vrijwel lege schijfjes getest, maar vol bleek dus een probleem.
×
×
 • Create New...