jepe!

Members
 • Content count

  333
 • Joined

 • Last visited

About jepe!

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,265 profile views
 1. Maar daar zijn ook weer een heleboel merken van beschikbaar.
 2. Heb je nog tips voor goedkope goede Ecc 88 buisjes, ik heb net een Asrin Trew 3500 cd speler en daar gaat ook zo´n buisje in. En tube rolling is net nog iets dat ik zelf kan en op zich heel leuk.
 3. Over afscherming van interne bekabeling in een cd speler kan ik eigenlijk heel weinig vinden, helaas.
 4. Wie heeft er nog wat buizendempers liggen voor ecc 88 buisjes?
 5. Wie heeft er een setje ecc 88 buisjes voor in mijn Tjoeb 4000 cd speler? Liefst iets met warm midden/hoog. Laat type en prijs weten.
 6. Ik ben wel geinteresseerd in al die tweaks. Ik las laatst dat het enorm zou helpen om de kabels in cd spelers, versterkers ed, in te tapen met koper foilie, zodat er geen interferentie meer zou optreden. Ik wil dit nu ook eens gaan proberen, maar ik ben eerst wel benieuwd wat mensen hier daar van vinden, want ik kan nergens anders iets vinden over deze tweak.
 7. Ik begrijp niet zo goed waarom de tegenstanders van die audiolamp maar er tegen blijven ageren. Op een gegeven moment heb je toch je punt gemaakt en laat je verder de ''gelovers'' maar met rust, lijkt mij zo. Je gaat toch ook niet elke zondag buiten een kerk staan en naar de bezoekers roepen dat god dood is? Ik zag ooit een Franse documentaire waar eminente brandwonden experts, brandwonden slachtoffers voor de pijn doorverwezen naar een ''coupe brulure'' soort handoplegger die pijn wegneemt. Wetenschappelijk is dat natuurlijk waanzin,De artsen en hoogleraren konden het niet verklaren, maar gebruikten het dus wel. Als mensen er baat bij hebben, waarom daar dan zo enorm tegen ageren? Zolang die man van de lampen geen exorbitante prijzen vraagt en niet zegt dat je er ook mee geneest, kun je er toch moeilijk boos om worden, alleen omdat het niet te verklaren is.
 8. Nou er is in de kader van wetenschap ook een hoop ellende veroorzaakt. Shock therapie in de jaren 50. Eugenica projecten in bv Zweden in jaren 20. Daar werden bv meisjes die op school niet goed mee kwamen gesteriliseerd. (van een meisje bleek later dat ze gewoon een bril nodig had) Het was misschien wel geen hoge wetenschap maar het is wel in de naam van de wetenschap gedaan. Ik vind dat verhaal van Van der Heiden ook moeilijk te begrijpen/ te geloven. Maar ik heb de set van Marc gehoord en die klonk voor het geld erg fijn. Heb later een tegel aangeschaft, en krijg het idee dat de set fijner klinkt. Ben in ieder geval minder on te vrede. En overweeg ook de lamp. Alleen is mijn nog niet duidelijk hoe duur deze is en of je er per se zo'n lelijke boomstronk onder moet hebben als basis.
 9. Zou je daar in de rondte geen dik gordijn omheen kunnen?
 10. Dit is een goedkoop bakje om het eens uit te proberen. http://www.music-box.me/
 11. De Bluesound Node heeft volgens mij Spotify. De streamers van Cambridge ook. Alleen ben je dan al meer dan 400 euro kwijt. Ik dacht dat een Squeezebox touch ook Spoify draaide, alleen is de Touch alleen nog maar 2e hands te koop. Idem voor de Squeezebox Duet. (idem ook alleen 2e hands) En dan zijn er nieuwe doosjes uitgekomen die bv alleen Spotify draaien, waarvan ik naan even kwijt ben.
 12. https://www.kickstarter.com/projects/245727224/mag-lev-audio-the-first-levitating-turntable Wie stapt er in? Ik vind het wel heel mooi er uitzien. Ben benieuwd wat de kenners hier van vinden.
 13. Ik heb ook een keer een aanvaring gehad met Spido terwijl ik hier niet veel post. (maar wel veel lees) Vond dat hij toen veel te snel te ver ging. Dat gezegd hebbende, heeft hij wel een hoop bijgedragen aan het forum. Hij deelde zijn kennis, was enthousiast over soms lang vergeten sterren. Wat mij betreft is zijn vertrek dus zeker een verlies voor het forum. Hij is wat dat betreft onvervangbaar.
 14. Ik had bericht gestuurd. Mogelijk interesse maar geen reactie mogen ontvangen, Zijn de rekken er nog?
 15. Als we het toch over Engelse merken hebben. Misschien is dit een interessante aanbieding voor de echte liefhebbers. https://forum.audiofreaks.nl/index.php?topic=40868.0 En., nee ik heb er geen belang bij of zo. Alleen waren hier geloof ik best wat Leak-fans.