Jump to content
High-End Forums

jepe!

Members
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

About jepe!

 • Rank
  Senior Member

Recent Profile Visitors

1,765 profile views
 1. Ok, ik begrijp dat maar dat maakt het denk ik een ingewikkelde weg om te bewandelen voor iemand die nul kennis heeft van stroom.
 2. Hier klaagt ook iemand over het niet kunnen kopen van zo'n lamp. My wife has been the first in a MIT Boston Alzheimer’s 40 hertz light, audio, touch trial for 7 months. The trials were moved to Boston from San Francisco last week. The SF startup failed to enroll enough people in trials The 40 hertz treatment worked for my wife and all the other 10 participants. I am looking for a battery operated 40 hertz led light. 40 hertz audio is all over the internet by , new age, religious , secular utubes making 40 hertz audios are availble. 40 hertz video is not reliable because of analog/digital issues. The start up says it is unable to help me get the very inexpensive battery light controller for led lights. It is not a cure but the treatment mitigates the process of plaque destruction. Gives the patient a euphoric response and keeps them from going into rest homes..., 1,000,000,000 not going to rest homes for one year and will save US about 60 billion and Canadians about 10 billion every year, Some techies have posted an electric diagram but to do a devise you would need Tesla's help. MIT does not own 40 hertz anymore than GM owns 40MPH. A cheap controller can help 5million dementia sufferers and their families and we cannot wait for MIT and the US FOOD and Drug Admin. to get off their bureaucratic asses. .
 3. En hier wetenschappelijke onderbouwing van 40 hz in zijn algemeen:
 4. In Amerika is er een te koop, maar die verzenden ze niet naar Europa. Er was een start up project van iemand die het 2 jaar geleden wilde ontwikkelen maar dat is mislukt.
 5. Dank voor je reactie. Ik vrees dit mijn pet te boven gaat. Waarom 2 lampen in andere ruimte? Ik wilde gewoon zo'n frequentie regelaar in een houten kastje zetten een stroomdraad in (voor naar stopcontact) dan met een stroomdraad uit met een stekkerblok er aan zodat je daar je lamp(en) in kan pluggen.
 6. Het mooie van Shazam vond ik altijd dat je de tekst mee kon lezen. Maar dat lijkt steeds minder het geval. Vind ik erg jammer.
 7. jepe!

  nieuwe laptop

  Misschien gaat hij wel op zoek naar een Acorn computer, https://nl.wikipedia.org/wiki/BBC_Micro
 8. En met klassieke spaarlamp? Als het allemaal lastig is hebben we nog wel gloeilampen liggen.
 9. Ja, mbt Parkinson heb je gegarandeerde aftakeling. Dus alles wat je kan doen om dat af te remmen is van belang. Nou eerst maar kijken of ik een beetje betaalbare frequentieregelaar kan kopen en of ik die goed kan instellen.
 10. Dank voor reactie Hans. Je helpt me op weg. Hier was ik niet zelf uit gekomen. Zou zoiets geschikt zijn? https://www.marktplaats.nl/a/doe-het-zelf-en-verbouw/overige-doe-het-zelf-en-verbouw/a1301411392-installatievakwinkel-nl-siemens-toebehoren.html?c=1e3d936ee53c72dcde0a2c93fbbaae3b&casData=ki5G4NaNUiOgNDHJkIqtei-jjMVIjZZZ-oU1Ib29MZGSF8Gb07aQXwONL2dwb5SIakoY-TgWn92lD1WeGQ4o_LfOmN9ULYoWq4aBGWhy1zIIBvSs5vm1ji6_bavO2niMgMp8sx8n_o0yuIwN9DirR_1dZ8fZhz-QE1vxhAGwS5LcBLFhGfWwwuvH9yd882wPdZt9Xri7a6HUzYneZX-rRQg51odORJLDBbnzoqegMiGekxnYT6gppFMwfAcgYC1JJ0pLYAVidN_uP7GXLd4awVb3T1YAJ3vVNQ4hWtrGTo3AUjZarht-X7LP7ezi7HCNTXSH-YdApb-s1eDj8yi54yy2l25VIvjvB857Hqy8I1Lq8lmfreTIPr2IB5R4Fo0Dg0_BpVm0ABSix1WWzCInSwy-pCnx5scfFm8ifn5d78kq684aSEaK95kxOqa_LA8s9RcIH9LL49YLf7Rh2W-EPeAKmYt6sTKWQdVNs439XJTRv-nhW1Upb3w2GjhDDtPtc7YJJUdgoMeKiNWn6_1AIFdN8oTMmZJhMicUhlvXb01h1k-IVrWlKEWe_u3R2RdebuT48QDF7xIk8RquJgHa7VRyKaETsnWgtjdDZCQfq6uynJu1UcdPvLXDzzW9zWoaHRoienq-CrIqHLCsY4f7BhhlbY3scxSeHKHslvwd4ZJu8j7cFBVP7QWS6d2e8rqe&previousPage=lr Of deze? https://www.marktplaats.nl/a/hobby-en-vrije-tijd/elektronica-componenten/m1468220561-frequentieregelaar-abi-drive-frequency-inverter-fr202f.html?c=04af711f4f2da7bf44992eedf8334965&previousPage=lr
 11. Kijk hier een artikel uit de Scientific American: https://www.scientificamerican.com/article/an-hour-of-light-and-sound-a-day-might-keep-alzheimers-at-bay/ Het is nog onduidelijk maar mij gaat het er om dat er ook aanwijzingen zijn dat het evt. bij Parkinson verbetering kan geven. Het is dus mogelijke preventie bij Alzheimer maar mogelijk ook behandeling van Parkinson. En dan wil ik wel eens met licht experimenteren. Ook in medische wetenschap heerst soms tunnelvisie. Zo bv op de Werteld draait door interview met schoonzoon Els Borst die onderzoek doet naar medicijnen en die sprak van een effectief medicijn tegen bepaalde vormen van dat toch niet meer werd gebruikt omdat het niet 'hip' was. Of iets breder, in boek van Stephan Hawkings die spreekt van een ''theorie that was very much in fashion'. Wat ik bedoel is dat soms zaken over het hoofd worden gezien. Nu heb ik weinig tot geen medische kennis maar met die lampen (en 40 hz subwoofertoon) wil ik graag eens in zee en kijken of het iets helpt. Het lijkt me in ieder geval iets van '' baat het niet dan schaadt het niet'' of zit ik daar helemaal naast mbt 40hz licht?
 12. In recent onderzoek blijkt licht dat flikkert op 40 hz, en ook geluid met een toon van 40 hz mogelijk Alzheimer kan tegen gaan. Nu heeft mijn moeder als Parkonsonpatient verhoogde kans op Alzheimer. Ik heb me rot gegoogled op 40 hz lampen. Maar vind alleen maar paar dingen in Amerika, of regelbaar licht in Duitsland, dat meer is bedoeld voor mensen die machines moeten controleren. Met prijskaartje van meteen 800 euro of meer. Heeft iemand een idee met welke zoektermen in wel gewoon een apparaat kan vinden dat lampen op 40 hz kan laten flikkeren. Ik zie wel van die disco stoboscoop lampen, maar er zit geen metertje op dat aangeeft wanneer het om 40 hz gaat. Of zou je daar weer een apart simpel metertje voor kunnen kopen? Ik zie wel lux meters die hoeveelheid lumen meten maar die meten niet de flickering en hz. Ps ik geloof dat al die disco stroboscopen te langzaam knipperen. 40 hz is geloof ik 40 knipperingen per seconde. Het is dus moeilijk iets te vinden.
 13. En op Marktplaats staan er nog een paar 2e handse. Het klinkt interessant en waarom zou Pioneer geen goede draaitafel kunnen bouwen? Ze hebben/hadden ook BD spelers die niet zo duur zijn maar behoorlijk audiofiel klinken, uit mijn hoofd de BDP 450. Kost ook weinig en klinkt fantastisch. Ik had ook een harddisk/dvd recorder van Pioneer., Echt onverwoestbaar en zeer degelijk gebouwd. Dus die mensen kunnen echt wel wat.
 14. Topic mag dicht. Als het goed is komt er vrijdag 8 november iemand helpen met solderen. (via marktplaatsadvertentie in contact mee gekomen)
 15. jepe!

  Set Van Marcel.

  Wat vond je van die Dussun. Ik heb ooit heel kort een v6 stereo van Dussun gehad. Werd door iedereen op het www enorm geprezen. Had enorme soundstage maar ik vond het een hard en kil geluid.
×
×
 • Create New...