Jump to content
High-End Forums

jepe!

Members
 • Content count

  342
 • Joined

 • Last visited

About jepe!

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,360 profile views
 1. Weer 'n audiofiele dag... II

  Wel beetje duur voor een tweakje.
 2. Weer 'n audiofiele dag... II

  Mijn Synthese I speakers (telefoonhoorn model) werden door een Bryston 4b op fantastische wijze aangestuurd in het laag. Maar het hoog was dan net alsof er een handdoek over de tweeters lag. Schijnt dat de 4bsst in hoog veel beter is.
 3. Weer 'n audiofiele dag... II

  Dan kan de hele Shakespeare ook de prullenbak in, als dit een goed criterium is.
 4. Ontwikkeling in DAC's

  Helaas zijn de meeste opnames eerder slecht dan goed te noemen. Goede opnames zijn eerder de uitzondering in mijn (vergeef deze synesthesie) optiek. Je zou op zo'n dac een knopje moeten hebben, eerlijk bij goede opnames, en opleukend bij de slechte.
 5. Weer 'n audiofiele dag... II

  Dank Mumsoft, dat is een aardig aanbod. Over een paar dagen heb ik een aantal dagen vrij en dan zou ik die tegel graag even lenen om te kijken wat het effect is. En halen en terugbrengen van de tegel zal ook niet al te veel tijd in beslag nemen
 6. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ok dan ga ik binnenkort eens schuiven, kijken of ik het verschil hoor. Die tegel maakte de set wel lekkerder klinken maar het precieze verschil kon ik niet goed omschrijven.
 7. Weer 'n audiofiele dag... II

  Kun/moet je die tegel aarden? Omdat bij mij versterker en cd speler naast elkaar staan heb ik tegen half onder cd en half onder versterker gezet. Is dat ok?
 8. Astin Trew cd 3000, 3500 of 3500 plus

  Ja ik ben er ook wel blij mee. Heel van dat ik buisjes kan uitproberen voor het voor mij plezierigste geluid. Alleen dus erg benieuwd welk type het precies is. Ik zal deze week even foto┬┤s proberen te maken en idd Arden een berichtje sturen. Alleen voorkant is zwart gespoten door vorige eigenaar. Hij zei dat hij hem zo had overgenomen maar heel toevallig was zijn zwaar gepimpte auto met de zelfde kleur bespoten. Dus hij lulde maar wat. Maar ja daar sta je dan na anderhalf uur treinreis en met je ruil spullen en dan sluit je de deal toch maar.
 9. Ik heb een tijdje geleden een Astin Trew cd speler gekocht/geruild. Komt er op neer dat ik ongeveer 400 euro kwijt was. Eigenaar zei dat het de 3500 plus was maar ik heb mijn twijfels. Nu heb ik hem open gemaakt en op printplaat staat 3000. Maar ik zag op een site een binnenkant van een 3000 en die leek bv andere kleur elco's te hebben. Weet iemand precies de verschillen? Als ik hier foto's plaats (als me dat lukt) zijn er dan mensen die precies kunnen zien welke het is?
×