Jump to content
High-End Forums

Ivan10

Members
 • Content Count

  5,728
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday September 18

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  hi-fi-fan, hifi blogger

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6,883 profile views
 1. Dank voor de mooie woorden, forumcollega's. De agenda moet ik jammer genoeg laten vallen. Het bijhouden was leuk om te doen. Maar het lukte afgelopen tijd niet en dan moet je kiezen. Natuurlijk hoop ik verslagen te blijven schrijven, zij het op een laag pitje, maar we gaan door.
 2. Vanwege ander vrijwilligerswerk kan ik de hifi agenda niet meer bijhouden. Maar posten van events kan natuurlijk altijd in deze thread.
 3. Mijn phonotrap heeft een ingebouwde MC stand. Zelf heb ik nooit een MC element gehad. Toch staan de tonnetjes van een step up transformator wel stoer denk ik.
 4. En zelfs daar kan nog discussie over zijn. Zouden er fabrikanten zijn die accepteren dat hun interlinks gedemonteerd worden om te zien hoe het er van binnen uitziet door een tijdschriftredactie? πŸ€”
 5. Ja, dat verschil valt mij op en iedere recensie is bij voorbaat subjectief. πŸ™‚ Garantie tot aan je eigen oren en stereoset. Een vriendin van me zei het als volgt als ik over mijn hobby praat: β€œmaar wil je wel alles horen?” Een goede opmerking van haar. Als audiofiel zeg ik ja. Maar misschien zijn er wel grenzen aan de ultieme ervaring en verschillende manieren van luisteren denk ik nu.
 6. Wat ik interessant en leuk vindt is de ultieme plaatsing van bepaalde geluiden. Bijvoorbeeld een geluid dat als een balk laag in het stereobeeld wordt geprojecteerd. Vreemd. Zouden de studio engineers erbij het mixen ook opmerkzaam op zijn denk ik dan.
 7. Ja ik wist dat ik met de term loudness een risico nam in mijn beschrijving. Ik bedoel het dus niet zoals op een versterkerknop, waarbij het midden of laag aangedikt klinkt. Bijzonder dat zelfs je interne bekabeling van je luidspreker is aangepast. Sonore luidsprekerkabel lijkt me al een bijzondere ervaring.
 8. Daar ben ik het volledig met je eens @RenΓ© N. Je moet alles binnen je eigen set uitproberen en met je eigen oren. Alles is uiteindelijk MyFi. Ik kan alleen vaststellen wat ik hoor binnen de beperkte middelen die ik heb. Een recensent zijn vind ik nog niet zo makkelijk. @pjotr27 ik zal het Cock eens vragen. Laten we voorop stellen dat het ver boven het niveau van mijn set staat. Gezien Sonore vroeger in het high-end segment actief was. Ik PM je even.
 9. Goede vraag Pjotr27. πŸ€” Misschien even bellen met Cock? Zie link.
 10. Dank je Ove, leuk te lezen πŸ™‚ Ik ben wel benieuwd of er kabeleigenaren zijn van Sonore Audio, die de omschrijving herkennen. Een aantal geluidseigenschappen kwam me echt bekend voor van de demonstraties bij Cock. 😁
 11. Voor wie geinteresseerd is in een test over een Sonore Audio interlink klik op onderstaande link voor een luisterverslag: Test interlink Sonore Audio Ruby Red
 12. Mooie aanwinst Marc! ☺️
 13. Leuk wat voor type Pioneer draaitafel heb je gescoord, Jack? Tja moeilijke kiezen zo, dan kun je beter een nieuw element kopen.
 14. Die is goed ja @Tubejack 😎 Op het moment dat KT-88 zijn forumnaam omzet, na een bepaald jaar, naar KT-120! Dat maak ik graag mee πŸ˜‹
 15. Wat een mooie bibliotheek aan luisterervaringen moet je hebben opgebouwd over de jaren @Groovy 😊 Moet gaaf zijn om zo’n oud en nieuw model te hebben beluisterd. Wat is nu je eindtrap overigens? πŸ˜€ Ik heb zelf altijd met een geintegreerde versterker gespeeld. Maar een eindversterker met goede controle over de luidspreker moet mooi zijn.
×
×
 • Create New...