Ivan10

Members
 • Content count

  5,025
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday September 18

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Smalltime hi-fi-fan, hifi blogger

Recent Profile Visitors

4,709 profile views
 1. Marillion - Misplaced Childhood - vinyl box Verkrijgbaar op CD en Blu-Ray met 5.1 mix maar ook als vinyl uitgave. Er zit een supermooie glossy insert bij met tekst over het album. De eerste fans hebben er al enkele fouten uitgehaald, dat is dan weer jammer. De box wordt geleverd met een live concert uit Utrecht. Nederlandse trots dus dit concert. Zelf draai ik nog even het album en kom ik vast nog terug op het concert. Het vinyl is erg mooi. Welke fabriek het zo mooi heeft afgewerkt weet ik niet, maar hulde. Er zit bij mij alleen een lichte klik in een stilmoment, maar daar is overheen te komen. Wat me opvalt bij het album is dat kant A eigenlijk de mooiste kant is. Op kant B staan wat minder mooie nummers en komt er een lichte herhaling, maar de uiteindelijke tekst is wel heel mooi: Hey you, you've survived Now you've arrived To be reborn in the shadow of the magpie Bron. Weblinks naar Bol.com, waarbij de goede muziekhandels de box vast ook hebben staan. De mijne komt uit Pop-Eye in Alkmaar.
 2. Cool @audiofreak zo'n ontmoeting! Klopt @Pjotr er zit een handigheid die we niet hebben. Maar ik denk dat het toch leuk is om mee te experimenteren. @Seed7 ja daar zit wel een punt. Het is als je alle variabelen onder controle hebt achtergrond, geluid en beeld bijna beeldradio ja.
 3. Check hier: http://ipadhulp.com/handleidingen/tekst-selecteren-kopieren-en-plakken-op-de-ipad/ of hier: Tekst kopieren of url kopieren Basaal gezien: 1. Tik op het url veld. De url toont zich. 2. Hou je vinger kort ingedrukt op de url. 3. Er verschijnen opties: selecteer en selecteer alles. Neem die laatste: selecteer alles 4. Dan verschijnen de opties: knip en kopie. Kies voor kopie. 5. Ga naar je High End post druk je vinger weer kort op het scherm. De opties verschijnen: selecteer, selecteer alles, plak. Kies voor plak. klaar :-)
 4. Wat Hans zegt, Marc. Wat Hans zegt ;-) Ik weet dat de hoogtijdagen van separate apparaten achter ons ligt en alles moet in 1 apparaat en het liefst via wifi verbonden zijn. Maar het is toch leuk dat het apparaat nu gelijk is aan de andere units in de stereo. Kost vast meer zo'n 44 cm brede behuizing maar beter dan het wegstoppen er naast of puzzelen in je audiorek waar je het laat. Een hoogkwalitatieve ingebouwde phono input in je versterker is ook mooi, maar hoeveel goede bestaan daar echt van?
 5. Klik hier voor de Clearaudio Break-In Test Record 180G LP via mijn iPhone, maar op de computer gaat het sneller. Volgens hifi.nl kost de lp 50 euro in Nederland. Leuk Carl. Ik wist er niet van.
 6. Als we van lucht kunnen leven is het half vol, @carl ;-)
 7. Ja, daar valt wat voor te zeggen @carlDenon en Marantz hebben onder 1 paraplu hun eigen geluid behouden of zijn ze in een niche geduwd? Denon surround en Marantz stereo?
 8. Houden jullie de naald onder een vergrootglas? Goed zeg om de bevestiging van de naald te controleren.
 9. Ja dat klopt. Cris van Hepta gaf ook al aan dat er veel werk in zit. Toch is de nieuwe generatie erg van bewegend beeld. Misschien kan een korte montage een recensie ondersteunen. Wie weet wordt het makkelijker in de toekomst. Leuk dat je je ingeschreven had voor deze workshop. Hoe frequent het moet zijn maak je natuurlijk zelf uit. Het gaat om de content. Bij vloggen is het meer een dagboek bijhouden.
 10. Ik baal er wel van zelfmoord. Onze emo zanger uit de jaren 1990. Vond het leuk dat ze weer tourde. Wist niet dat hij zo getroubleerd was. Schrijf je ook voor het AD of zo @Duck-Twacy lol
 11. Goed dat jij het je nog herinnert Audiofreak en dat er nog een soort follow up op is gekomen. Ja jammer van zo'n initiatief. Een stille dood gestorven
 12. Cool @Seed7 dat heb ik niet eerder gezien zo'n naald. Heeft iemand hier ervaring mee?
 13. Bijgewerkt met data van Koetsier en Da Capo eind juli en begin september 2017. Ga naar de volledige Agenda [klik hier].