Jump to content
High-End Forums

robx

Members
 • Content Count

  4,895
 • Joined

 • Last visited

About robx

 • Rank
  Senior Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  de zoektocht is over. ik heb muziek. wordt het nog eens beter ... fijn. maar zo is het ook perfect

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,790 profile views
 1. Ik reageer in dit topic 1x per dag, dat geeft tijd om na te denken. Dat is Pjotr evident niet gelukt. Zeker Hans-sympathisant. Of iets met die linkse moorddadige wetenschapsproleet om Utrecht.
 2. welke hoek .... de hoek waarin hij mij verward noemde? ik waardeer je reactie, wij kunnen het vast in het midden vinden. maar Hans ... graag excuses, vandaag. Ik heb er even wat dagen mee geworsteld maar niemand noemt mij in deze omstandigheden en met wat ik zei verward.
 3. Ja en eerlijk is eerlijk en fair is fair en ik doe geen zaken met mensen die zich minder dan dat gedragen he ? En dan vallen er maar enkelen af. Zei ik al wie?
 4. Er is in dit leven maar één weg : de juiste weg.
 5. Wol, dat doet niks af en niks toe het thema: vanuit linksradicalisme (in NL dus dicht tegen fysieke terreur) onaangenaam ageren tegens niet-linksdenkenden. excuses jegens mij blijft zeer op zijn plek.
 6. bling bling moet ook een tikkie volgens mijn normen zijn. weg ermee. ik heb natuurlijk hele rare normen, stoor je er niet aan
 7. ik ben die Arden met zijn bling bling best een beetje zat. Ignore jongens.
 8. ennuh ... gaat Hans nou sorry zeggen voor die gek van de universiteit Utrecht die heeft opgeroepen tot moord? Die gek 'geesteswetenschappen' (wat ... van ons geld ...) en dan nog wat religieus gezever (klinkt best raar, soort patient van zichzelf?). Ik snap wel dat dat goed gebruik is in linkse kringen, maar niet ieder beschaafd mens staat daar achter toch? Hans, wees een vent. Zeg sorry, om je te distantieren van de verwarde indruk die je maakte. Verwarring wordt wel gebruikt om moslim stekers en schutters op straat weg te redeneren, maar jij bent groter dan dat. Toon je een vent. Ik heb grote hoop dat je terugkomt op je dwalen. Fijne avond
 9. Je kan wel lekker zitten relativeren vanuit ach och en sielig en zo, maar 90% van de Syriers in Rotterdam zit in de bijstand (ondanks de grote vraag naar werknemers, nou moeten we volgens D66 Polen gaan importeren terwijl we die lui bijstand geven ????) en dat geldt voor bijvoorbeeld ook de 'vluchtelingen' (gelukszoekers) uit oost-afrika. die dan wel weer naar huis gaan voor vakantie ... hoe gek zijn we hier nou precies? Roze brillen zijn wel leuk, maar kom eens hier in de randstad kijken. Ga eens een uur in de avond bij Hollands Spoor rondlopen. https://www.ad.nl/den-haag/man-getackeld-na-verpesten-van-fotomoment-op-station-hs~ab7559b6/. Dat spul hangt daar iedere dag rond. Wie heeft er zin in ? Wel eerst roze bril afzetten, anders zie je de klappen niet komen hoor )))) Deze wantoestanden zijn slecht voor mijn audiofiele dagen. ps : en ik kijk niet weg en hou mijn mond niet. Ook niet op straat.
 10. kijk .. het stond ook nog allahu akbar te roepen toen ie een Nederlands kind van 19 doodschoot. ook verzwegen door politiek correcte leugenaars. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/een-gek-of-een-terrorist-kanaleneiland-worstelt-met-motieven-terreurverdachte-gokmen-t-~ba5e2fda/ Kunnen we aub ons ontdoen van die multiculturele 'verrijking'. Ik ben zooo boos aanvulling: het kind riep nog 'ik heb niks gedaan'. maar daar maar eens wat lekker politiek corrects van. ontken gerust .... maar schrijf alvast even op dat het nog véél erger wordt door de lamme houding van de sulligen
 11. Inderdaad, alles over één kam. Dan hadden we nou heeeeeeel veel minder problemen. Zoals 90% importburgers in de gevangenissen. Vele stadswijken die worden geterrroriseerd, mobiele roofbendes, overvallen op bejaarden. Redeneer dat maar even weg. Zet mij aub terug in de jaren zeventig, voor al deze import-ellende.
 12. Dat tuig had nooit moeten rondlopen in dit land, met dank aan open grenzen en doorgeslagen massa immigratie.
 13. Leuk Jack! Erg leuke omgeving ook!
×
×
 • Create New...