robx

Members
 • Content count

  4,570
 • Joined

 • Last visited

About robx

 • Rank
  Senior Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  de zoektocht is over. ik heb muziek. wordt het nog eens beter ... fijn. maar zo is het ook perfect
 1. het klinkt weer helemaal toppie. lekker een avond muziek.
 2. lekker muziek avondje. set opgestookt. gaat weer goed.
 3. onduidelijk geweest ...... de TV stond niet aan, maar de wifi-zender op het modem, en die staat achter de TV op de grond.
 4. en toen ... ik heb al enige tijd last van het gevoel 'het was toch beter ....' of heb ik teveel keren in Rotterdam geluisterd of zo. tot ik vandaag voor een bezoeker de wifi even aan moest zetten. dus ik duik achter de tv. he? die stond dus al aan. Waarschijnlijk nu een reset een keer aangegaan. nu wifi weer uit. het is er weer.
 5. nee hoor, die klinkt prima.
 6. onderzoek alles en behoudt het goede. weer bewezen.
 7. zo zeg .... weigert mijn CD speler net even alle dienst : system error. gelukkig had ik enig vermoeden over de oorzaak. doet het weer. nog. of zo.
 8. ah ja dat zijn die klemdingen he ? heb ik nu op interlink op vv op aanraden van Jack. zit goed. en aandraaidingen op eindversterker.
 9. ik zoek een goede cinch-plug. niet alleen mechanisch goed, maar liefst ook wat 'men' beter vindt klinken. Mij is reeds Bullet Plug aangeraden, maar ... die gaan niet in de voorversterker (Bryston 1b) en op de eindversterker zit WBT Next Gen. Wellicht eens gehoord wat er gebeurt als je je Bullet Plug net verkeerd er opzet ... Suggesties ?
 10. yup er moet dus een - lichte- coating op. maar het is al strakker nou de verbinding met de achtermuur weg is. dat moet ik eens overdenken, wat ging daar mis.
 11. Ja, hoge luchtvochtigheid maakt de 30cm papier woofer zwaarder = trager vertelde iemand me laatst. hm nooit zo aan gedacht. Ik heb de verbinding tussen luidsprekers en muur verwijderd. Ik geloof meteen dat als de speakers steviger staan (vast aan de muur) de boel strakker kan klinken. Maar ... dit was alsof de muur iets engs aan de speakers overdroeg. trillingen ... energie ... iets dat niet goed klinkt. Of ... ik ben verslaafd aan vervorming. Ik weiger dat te geloven echter. Ik kan best minder en beter horen. groet
 12. mijn audiofiel is helemaal weg wegens de hitte, ik loop nog te stomen. ramen en deuren dicht en het is weer 25 gr hier (niet gram maar graden C). en ik denk dat die warmte het geluid niet beter maakt ook nog.
 13. nou Hans, dan ga je met deze nog eens wat beleven. ik heb het verschil gehoord tussen de vorige interlink en deze koolstofdingen. er is geen weg terug.
 14. Gisteren een uurtje of zoiets (...) naar muziek geluisterd bij Cock, samen met Marc. Nou ja ... naar Cock geluisterd vooral natuurlijk ))))) Cock gaf een tip: klem een stukje draadeind tussen luidspreker en de achterwand. Net iets strak zetten. Nou meteen knutselen natuurlijk, nog wat provisorisch (kwartrond). Toch niks te doen haha. Bevalt wel, ook met 60kg op spikes, net weer wat rommel weg. Net wat strakker, iets meer van de echte muziek. Vergelijkbaar met de zak zand op de toch niet echt lichte speakers. Dat blijft natuurlijk staan, want alle beetjes tellen op. groet
 15. vandaag een nieuw dingetje in gebruik genomen. iets met de netspanning. het is niet gering. snel weer luisteren. ps ... het is echt like you know te gek en zo waaaaauw