Jump to content
High-End Forums

Sodejuu

Members
 • Content Count

  10,065
 • Joined

 • Last visited

About Sodejuu

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/24/1964

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Set 1:- Sonus Faber Guarneri Homage- Mimetism 45.2- Ayre K-3RP- Ayre CX7eMP- Logitexh Squeezebox Touch- YBA WD202- Transrotor Fein- Transrotor Fatbob S/ SME3500/ Benz Micro L2Bekabeling (v.b.n.b.) SignAudio LS Shotgun, SignAudio, NBS Active 3, Heavens Gate Supreme Phono, Siltech SPO-18M, NBS Omega 3, SignAudio PowerSet 2:- B&W CDM1 (x4)- REL Q100- B&W CC6- Onkyo TX-NR717- Thorens TD1660BMkRP/Linn Basik Plus/Goldring Eroica LX- Oppo BDP-93- Philips VR969- JVC HR-S5000E- Panasonic TX-L37V10 Bekabeling: MIT Terminator2 LS, vdH Clearwater, Oehlbach NF2, Prefer MGK-6, Oehlbach XXL60

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ff boave Remunj
 • Interests
  a lot

Recent Profile Visitors

6,021 profile views
 1. Niet bepaald, of kan ik beter zeggen "bepaald niet!"
 2. Waarschuw me van tevoren even als je deze tijdens de X-Fi gaat draaien. Dan kan ik tijdig naar buiten gaan.
 3. Dan ben je sneller klaar in Arnhem.
 4. Dat hij nog lang mag leven (maar ophoud met "liedjes" schrijven en zingen).
 5. Nee joh, dan kun je net zo goed Daphne Deckers daar neer plempen. Of Bridget Maasland, Silvana Simons, Tooske Breugel of Fabienne de Vries. Allemaal ongeschikt imho. Of toch Dautzen?
 6. Er lopen echt wel mooie dames hier in het land. Waarschijnlijk dat Chantal Janssen het niet gaat doen, want die zit bij RTL. Het songfestival is iets van AVRO/TROS, dus die zullen dan ook moeten zoeken naar geschikte moderatoren. Ik denk dat Yolante weer van stal wordt gehaald. Die zit bij de TROS.
 7. Liefst NIET in Maastricht. Ik wil graag op een fatsoenlijk manier naar mijn werk kunnen. Vorige maand was de TEFAF. Dat duurt maar een paar dagen, maar de overlast die je er van hebt is niet mis. Zo'n Songfestival duurt 1½ week. Ik bedank er vriendelijk voor. Zwolle is ook kandidaat . Dat is een veel betere plek. En anders maak een drijvend podium op het IJselmeer. Wie interesse heeft kan er naar toe en je valt niemand lastig die er niet om gevraagd heeft.
 8. Dat is wel heel erg knap als je tijdens het playbacken nog vals kunt zingen. BTW, Madonna zong gisteren live, zoals ze dat altijd doet, nl geen toon kunnen houden. Ze kreeg dan ook maar een miljoen dollar voor haar optreden van 8 minuten (gesponsord door een Israelische fan). Dan hoef je ook geen moeite te doen om zuiver te zingen
 9. Ja, dat van Nivea (oeps sluikreclame)
 10. Ken je deze van Schiit?
 11. Een kennis van mij speelt ook met R-90 speakers. Eerst op een Pioneer M90a en nu op een Electrocompaniet ECI6. Dat ging en gaat prima.
 12. Marc, ik heb het niet over de gewone burger die hier en daar een aandeeltje heeft, maar over de graaiers, hedgefunders. etc.. Ik heb zelf ook een dure smartfoon, een grote berg aan audioapparatuur, een dure auto en een eigen huis. Allemaal betaald (behalve dat huis) door te sparen en pas te kopen als ik de centen ervoor had. ik doe niet aan pof-koop. Als ik het geld er niet voor (over) heb, blijft het daar waar het ligt. Het gehandel in aandelen heeft tegenwoordig zijn doel grotendeels verloren. Aandelen waren in eerste instatie een middel voor een bedrijf om investeringsgeld binnen te halen, zodat ze konden vernieuwen en verbeteren. R&D centen dus. Daar heb ik niks op tegen. Maar tegenwoordig worden aandelen grotendeels misbruikt als "investering". Niet om het bedrijf te helpen, want dat interesseert die gasten geen fluit, maar om te graaien. Alles is "korte termijn" tegenwoordig. Gisteren was op de Duitse TV (ZDF, Frontal 21) een programma over graaiers die belasting ontduiken op gigantische schaal. Grote spil bij deze oplichterspraktijken was (is) Deutsche Bank. Dat ze met hun praktijken bedrijven en ook levens verwoesten, alleen om geld, maakt mij razend. Daar heb ik het dus over. Dat noem ik "aandeelhouders en ander gespuis"
 13. Banken zijn idd geldscheppers. Ze scheppen het geld met de grote sjofel naar binnen. Als je nu voor een krediet naar een bank gaat moet je eerst aantonen dat je zelf 125% van te lenen bedrag hebt, anders krijg je niks Dat geld wordt niet in opkomende economiën gestoken, maar in de zakken van aandeelhouders en ander gespuis. Ik heb het idee dat je nog steeds geloofd dat er niet gegraaid wordt door de stropdassen en mantelpakjes. Ik heb je ook al vaker verteld dat ik de huidige economen veelr te conservatief vind. Ik heb zoals je weet mijn eigen ideeën over "economie"en die strookt niet met de algemene economieleer. Helaas zullen we niet oud genoeg worden om er achter te komen dat ik toch gelijk heb
×
×
 • Create New...