Jump to content
High-End Forums

Sodejuu

Members
 • Content count

  9,779
 • Joined

 • Last visited

About Sodejuu

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/24/1964

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Set 1:- Sonus Faber Guarneri Homage- Mimetism 45.2- Ayre K-3RP- Ayre CX7eMP- Logitexh Squeezebox Touch- YBA WD202- Transrotor Fein- Transrotor Fatbob S/ SME3500/ Benz Micro L2Bekabeling (v.b.n.b.) SignAudio LS Shotgun, SignAudio, NBS Active 3, Heavens Gate Supreme Phono, Siltech SPO-18M, NBS Omega 3, SignAudio PowerSet 2:- B&W CDM1 (x4)- REL Q100- B&W CC6- Onkyo TX-NR717- Thorens TD1660BMkRP/Linn Basik Plus/Goldring Eroica LX- Oppo BDP-93- Philips VR969- JVC HR-S5000E- Panasonic TX-L37V10 Bekabeling: MIT Terminator2 LS, vdH Clearwater, Oehlbach NF2, Prefer MGK-6, Oehlbach XXL60

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ff boave Remunj
 • Interests
  a lot

Recent Profile Visitors

4,362 profile views
 1. Einde tijdperk

  The Terminator reeks al eens bekeken
 2. Einde tijdperk

  Laten we het anders aanpakken en schaffen het geld af. Terug naar de ruilhandel. Geld is ineens niks meer waard. Dan hebben al die lui die nu de zakken vullen, (stropdassen en mantelpakjes) het ontzettend moeilijk, want ze kunnen niks terugbieden. Helaas gaat dat niet gebeuren. Het driedeligpakkenconsortium is te machtig. Het vervelende is dat alle systemen, kapitalisme, communisme, anarchisme, democratie, etc allemaal gebaseerd zijn op een idealisme. Er wordt geen rekening gehouden met oplichters, flessentrekkers en andersoortige profiteurs die steeds weer nieuwe sluipwegen weten te vinden en bewandelen om zichzelf te verrijken. En er zijn geen regeltjes te bedenken om dat tegen te gaan (zie mijn sig. "Fools are too inventive").Maar met al deze dingen is mijn groep niet geholpen. Die schele ehhh Rutte in Den Haag gaat er zeker niks aan doen. Dat is gewoon een gladjanus net als de rest van die bende. Ik dwaal af. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik bezig ben mezelf te emplooien. Ik ga ook proberen gebruik te maken van de gaten in de wetten die ons geboden worden. Daarnaast ga ik ook op zoek naar een baan. Maar eerst ff alles op een rijte zetten. Ik heb nog 5 maanden voordat ik in de WW terecht kom.
 3. Nieuwjaarsbijeenkomst bij Music 2

  Ik had echt naar Brussel willen komen en het graag willen aanschouwen/-horen, maar het griepvirus had mij al eerder geveld en heeft me nog steeds in z'n greep. Helaas. Ik had nl ook nog een paar dingen met je willen bespreken Marco, maar dat komt nog wel.
 4. Audioclub Oost Brabant

  AOB heeft idd goede demo's. Ik vind de site echter niet zo geweldig, maar dat kan smaak zijn. Kijk ook eens op www.audioclub-limburg.nl Wij hadden afgelopen keer de heren van de vrij swingende luidspreker Ilumnia op bezoek. BIj ons klonk deze luidspreker veel beter dan onlangs op de X-Fi.
 5. Nieuwjaarsbijeenkomst bij Music 2

  Nou, een Keizer Karel kun je beter drinken als het buiten koud is.
 6. Nieuwjaarsbijeenkomst bij Music 2

  Als er maar 1 soort bier is zijn we snel klaar. Ik ga ervan uit dat er meer soorten zijn, anders is het geen proeverij maar een drinkgelegenheid.
 7. Nieuwjaarsbijeenkomst bij Music 2

  Kunnen we blijven slapen? Eerst bier proeven en daarna nog naar het Limburse terug rijden lijkt me niet zo'n strak plan
 8. Weer 'n audiofiele dag... II

  Het is Guarneri. Het heeft niks met oorlog te maken.
 9. Element voor Jelco 750 EB

  Ik zal het anders formuleren ;). Ik ken een aantal mensen die eerder de V15 III als favoriet hadden. Deze mensen heb ik allemaal (zonder uitzondering) kunnen overtuigen dat een andere element beter klinkt in hun draaitafel. Daarnaast zijn die dingen idd al een hele tijd niet meer nieuw te krijgen. Ergo is de kans erg groot dat ophangrubbers vergaan of uitgehard zijn. Originele naalden zijn ook NOS, dus daar schiet je weinig mee op en van een namaaknaald ben ik meestal geen voorstander. Charles zou ook bijvoorbeeld aan een Hana kunnen denken.
 10. Element voor Jelco 750 EB

  Sorry, maar die Shure klinkt ronduit waardeloos. Veel te wollig, geen oplossing en nul definitie. Een door velen overgewaardeerd ding dat ook nog eens niet in de Jelco past.
 11. Element voor Jelco 750 EB

  Hoe kom je daarbij? Theoretisch gezien zou een ronde naald minder slijtage geven, want je hebt een kleiner contactvlak. Hji geeft wel meer slijtage als de afstelling niet goed is in de zin van dat ie meer op de binnen- of buitengroef drukt. Het echte nadeel van een ronde naald is dat ie minder detail geeft, maar dat is op te lossen door een in verhouding kleinere naald te gebruiken, zodat deze toch dieper in de groef valt. Een DL103 zou echt wel een super match zijn met de Jelco en met je Kenwood. Een DL103R gaat dan nog ietsje verder dan een gewone DL103, maar die is dan ook weer duurder. Kort doord e bocht genomen is het grote verschil tussen DL103 en de R de spoeltjes en de demper. De R heeft iets minder windigen van dunner koper en daardoor ook minder output. En in de behuizing van de R zit een kleine vilten demper die tegen de kop drukt en zo resonaties dempt.
 12. Wat Zijn Je Nieuwe Audio Aanwinsten III...

  Wat zou je denken van een DL103?
 13. Open Baffle speakers van RenéN

  Peter, Ik zou als ik jou was "Norwegian Mood" in de prullenbak kieperen en idd "Reise" nemen als je referentie. Norwegian Mood is echt het slechtste album van Kari. Een ander topper is Errindring. Ook top opgenomen en alles in het Noors. Dan is Kari op haar best. Norwegian Mood is TE glad, TE netjes en TE namaak. (helaas)
 14. Einde tijdperk

  Heren, allemaal bedankt voor het goede advies. Keep on posting Een aantal kennissen zeggen dat ik voor mezelf moet beginnen. Dat wil ik best doen, maar dan wel voor erbij. Kleinschalig dus. Mocht het groeien, kan ik nog altijd dingen aanpassen. Waarschijnlijk dat ik dat dus ook zal doen. Maar daarnaast wil ik toch gewoon iets meer zekerheid middels een baan. Een contract voor onbepaalde tijd, daar tel ik voorlopig niet op. Eerst maar eens iets zien te vinden wat bij me past. Ik heb het geluk dat ik geen financiele druk heb op dit moment. Ik heb geen vrouw of vriendin en geen kinderen zo ver ik weet. Mochten die er wel zijn, dan hoef ik er (nog) niet voor te op te draven . En de hypotheeklasten zijn zeer draaglijk. Bovendien heb ik me wijs laten maken dat ik oud genoeg ben dat ik mijn huis niet hoef op te eten. Dat moet ik nog precies uitzoeken, maar degene die me dat heeft verteld weet wel van de kip en het ei. Ik ga er van uit dat ik wel een baan zal vinden die bij me past en die ik leuk vind. Natuurlijk begrijp ik dat je beter vanuit een baan een andere job kunt vinden. Daar heb ik nu een half jaar de tijd voor. Daarna kom ik in de ambtelijke molen terecht. Ik probeer mijn netwerk dat ik heb iig zo goed mogelijk te gebruiken. A.s. dinsdag heb ik een kennismakingsgesprek met een outplacement bedrijf. Als ik dat als positief ervaar, dan ga ik daarmee in zee. Mijn nog-werkgever stelt daar een aardig bedrag voor ter beschikking. Mocht ik er geen gebruik van maken dan krijg ik die centen zelf. Nogmaals bedankt voor alle raad en bijval.
 15. Einde tijdperk

  Het is zo ver. Na twee jaar peentjes zweten is vorige week de kogel door de kerk gegaan en hebben mijn directe collega's en ik te horen gekregen dat we vanaf volgend jaar overbodig zijn. Alle reparatiewerkzaamheden worden stil gelegd. Het bedrijf gaat (nog) gewoon door, maar zonder techneuten. Ik mag nu na 28 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vorig jaar is de afdeling R&D al naar huis gestuurd. Die werkzaamheden zijn overgeplaatst naar Polen. Het komt niet als een verrassing, maar het is toch vervelend. En een vaste baan zit er denk ik ook niet meer in. Ergens lucht het op. Ik heb voor mezelf besloten dat ik eender welk Amerikaans bedrijf proberen te mijden. Mijn filosofie over hoe je met mensen in een bedrijf omgaat en hoe je een bedrijf op lange termijn gezond op poten houdt strookt niet met de hunne. Geen ad hoc oplossingen meer, maar structuur in het geheel brengen. En hopelijk zitten er capabele mensen op de juiste plekken, want bij ons is dat zeker niet het geval. Mocht iemand ideeën of suggesties voor me hebben, dan hoor ik dat heel graag.
×