Sodejuu

Members
 • Content count

  9,750
 • Joined

 • Last visited

About Sodejuu

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/24/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ff boave Remunj
 • Interests
  a lot

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Set 1:- Sonus Faber Guarneri Homage- Mimetism 45.2- Ayre K-3RP- Ayre CX7eMP- Logitexh Squeezebox Touch- YBA WD202- Transrotor Fein- Transrotor Fatbob S/ SME3500/ Benz Micro L2Bekabeling (v.b.n.b.) SignAudio LS Shotgun, SignAudio, NBS Active 3, Heavens Gate Supreme Phono, Siltech SPO-18M, NBS Omega 3, SignAudio PowerSet 2:- B&W CDM1 (x4)- REL Q100- B&W CC6- Onkyo TX-NR717- Thorens TD1660BMkRP/Linn Basik Plus/Goldring Eroica LX- Oppo BDP-93- Philips VR969- JVC HR-S5000E- Panasonic TX-L37V10 Bekabeling: MIT Terminator2 LS, vdH Clearwater, Oehlbach NF2, Prefer MGK-6, Oehlbach XXL60

Recent Profile Visitors

4,198 profile views
 1. Is die update al geweest? Zo ja, heeft die niet lang nodig gehad.
 2. Volgens mij heet het Brittish Racing Green. De apparatuur van Buehler Audioresearch is op verzoek in die uitvoering verkrijgbaar.
 3. Ik vond het top gisteren. Erg mooie spullen gezien. De mastodonten aangehoord die een geweldig mooie baffle hadden en super klonken en natuurlijk weer een hoop bekenden gesproken. Ik vond het ook super om Sander weer eens gezien te hebben en dat het naar omstandigheden na jaren van ellende nu toch weer een stuk beter met hem gaat, al is hij nog ver weg van top. En het "museum" is echt de moeite waard. Ik heb wel de mooie ML voorversterker die hij vorige keer had over het hoofd gezien, maar er stonden een aantal juweeltjes te schitteren. Ik had Marco nog een paar oudjes aan willen bieden, maar die hou ik ff vast voor Sander, want hij had er wel oren naar. Verder is de reparatiedienst die in het pand zetel heft genomen ook top. Voor marco een voordeel dat hij een goede servicedienst in huis heeft en voor dat bedrijf een perfect ingerichte ruimte waar elke techneut van zal watertanden. Bovendien waren (zijn) het zeer aardige mensen. Ik heb een leuke dag gehad
 4. Er is een gigantisch voordeel als je geen aarde hebt. Je krijgt nl nooit aardlussen.
 5. Leuke arm voor Charles zijn KD500
 6. Reageer toch niet op die negativo! Laat 'm links liggen, want hij lacht zich kapot om elke reactie die hij losweekt. Je meent toch werkelijk niet dat die gast hier zit om ook maar IETS bij te dragen.
 7. Nee, dat is een oude tiltafel. Marco heeft die al eerder als speakerstand en audiorek gebruikt. BTW, als het ff mee zit, komt Stijn (s_k) ook nog ff kijken. HIj moet om 17u iemand van Schiphol afhalen. Ik heb 'm gezegd dat hij dan ook ff bij Music2 langs kan komen.
 8. In het Nederlands is het gweoon "sodeju" met één u. "Sodejuu" komt van een instelling van een gitaareffect-apparaat van een kennis van mij. DAt ding was programmeerbaar en hij had twee programma's die hij veel gebruikte. De ene was "Crispy" de ander "Sodejuu". De tweede "u" was om extra nadruk op SodejUU te leggen. Die instelling klonk ook erg gaaf.
 9. Eerst ff dit, Sodejuu is met dubbel u. Dat Charles dat ook telkens fout doet ligt aan zijn onnauwkeurigheid. Daar heb ik het gisteren nog uitgebreid met hem over gehad Ten tweede, ik ben idd bij Cock geweest. Toen had hij d eplatendraaier nog niet klaar, maar het klonk fantastisch. Dat kan ook aan mijn aanwezigheid gelegen hebben. Cock heeft wel een iets ander postuur dan ik. Die is nl niet dik, maar gespierd. Ik maak binnenkort nog eens aan afspraak om ook die platendraaier eens aan te horen. Wat de klank bij mij betreft, sinds mijn arm/element-upgrade zit ik dicht tegen die weergave bij Cock aan te hikken. OK, het laag in iets minder prominent, maar de rest scheelt niet veel.
 10. Om eerlijk te zijn vind ik de remaster eenverbetering. Ik ben ook niet zo vand e remasters, mar dit is wel beter aan te horen dan de originele. OK, het laag is aangedikt en je mist aansluiting tussen dat laag en de rest, maar het origineel klinkt mij veel te geknepen, zoals alles uit die tijd wat popmuziek betreft. Geen laag, geen hoog, alleen maar krijsend mid. Waarom zou ik dan een goede set nodig hebben, want voor zoiets kan ik ook met een wekkerradio uit de voeten. Er zit nu gelukkig wat body in de opname wat prettiger luistert
 11. Cock levert op verzoek ook de gemodificeerde Kef LS50. Ruud heeft ook een paar LS50 die door Cock onder handen zijn genomen.
 12. Sorry, dan heb ik die gemist
 13. Deze hebben we ook nog in oktober: http://www.aaanalog.de/index.php?context=news&id=News:63632 Absoluut een tripje waard.
 14. Er zijn liefhebbers voor, maar ik hoef 'm niet. De prijs is wel OK, al zul je er nog wat werk aan hebben. De armbekabeling is niet geweldig maar bruikbaar, al moet je er wel nog eerst iets aan zien te fabrieken. Ze zijn erg kort afgeknipt. En de vraag is hoe goed het lager na al die tijd is. Zo te zien zit het in kubststof. Ook dat heeft niet het eeuwige leven.
 15. Ik heb de plaatjes eens bekeken. ik zou dan eerder de 10" versie kiezen. Iets duurder, maar staat wel beter