Jump to content
High-End Forums

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Niet bepaald, of kan ik beter zeggen "bepaald niet!"
 3. Waarschuw me van tevoren even als je deze tijdens de X-Fi gaat draaien. Dan kan ik tijdig naar buiten gaan.
 4. Nou vind ik persoonlijk dat Lou Reed wel een beetje vicious mag klinken.
 5. Lijkt me toch wel grappig als Hare Majesteit het presenteert en dan na elk nummer zegt: "Dat was een beetje dom".
 6. Ik heb de cd niet Hans. Slechts een kopie daarvan (EAC FLAC uit 2010) en die heb ik nog maar net gekregen en staat nog op de pc. Dat is moeilijk beoordelen, hij moet nog naar de HD die aan de raspberry hangt. Maar; ik vind de muziek wel lekker!
 7. Nu heb ik dat album standaard in mijn demo platenkoffer zitten, ik heb idd ook verschillende versies. Degene die ik echter het beste vind klinken (en dus ook bij mijn demo's gebruik), is de Speakers Corner (onder de Dynaflex naam) herpersing uit 2004. Deze is bijzonder goed geperst, na al die jaren van demo's geen kraakje, spatje of andere bijgeluiden, en, zoals al gemeld, IK vind deze fantastisch klinken.
 8. FC Tilburg kan best een nieuw stadion gebruiken! FF prins Bernard bellen?
 9. Dan ben je sneller klaar in Arnhem.
 10. Dat hij nog lang mag leven (maar ophoud met "liedjes" schrijven en zingen).
 11. T Willem II stadion? Effe een tijdelijk dakje er overheen. IEar laat horen dat het daar goed kan klinken.
 12. Dat moet natuurlijk in Tilburg... De stad van de rockacademie die Duncan zo ver heeft gebracht.
 13. Nee joh, dan kun je net zo goed Daphne Deckers daar neer plempen. Of Bridget Maasland, Silvana Simons, Tooske Breugel of Fabienne de Vries. Allemaal ongeschikt imho. Of toch Dautzen?
 14. Ik had daar drie versies van, die klonken alle drie wezenlijk anders. De beste vond ik de Amerikaanse persing met de zwarte balk aan de achterkant.
 15. Ik bedoelde de opname zoals wij die van de CD kennen. Een van de beste opnamen die ik ken, maar kennelijk toch behoorlijk gecomprimeerd.
 16. Die heeft wel wat anders te doen. Kan jouw dochter niet Carl? Schijnt een aardig centje op te leveren
 17. Boudewijn de Groot is jarig: https://www.dvhn.nl/extra/In-Beeld-Boudewijn-de-Groot-24471353.html Leuk overzicht van z'n leven.
 18. https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_publiek_omroepbestel#Financiering
 19. Lekker in Maastricht, schijnt alles te hebben plus elke idioot is zo weer het land uit. Amsterdam lijkt mij niet geschikt, die willen geen (extra) toeristen meer en verlinksen de stad helemaal dood; dus verspelen zijn het recht op dit soort grote activiteiten. Laat het maar betaald worden door bedrijven, geen cent (Nee echt Rutte!) van de belastingen hier naar toe!
 20. Dat kan natuurlijk ook,er zijn al genoeg kandidaten die het willen organiseren.
 21. Wat dacht je van de GelreDome. Lijkt mij uitstekend ervoor. Groot en hoog. Als Roger Waters daar kan staan met zijn 'The Wall'show destijds, dan kan een songfestival daar ook in. Ook als je een groot wisselend decor zou willen.
 22. Mijn geleende zelfbouw 12 watter klasse A klinkt beter dan jouw Action versterker op Sonus Faber Amator. Wat niet wilt zeggen dat de Action versterker slecht klinkt. En wat is 'beter'? Ik spreek liever over 'anders'.
 23. Duurder dan koper😀 Klankmatig anders denk ik,maar dat heb ik nog niet getest.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...